Menu
Your Cart

eSun eMate Red / Rood Filament

eSun eMate Red / Rood Filament
-51 %
eSun eMate Red / Rood Filament
Deze aanbieding geldt nog
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€21,95
€44,99
Excl. BTW: €18,14
  • Model: eMate-1.75mm-1kg-Red-rood
  • Bruto gewicht: 1.30kg
  • Afmetingen verpakking: 22.00cm x 22.00cm x 8.00cm
  • UPC: 840249182026
  • EAN: 6922572282025

Over eSun eMate Red / Rood Filament

eMate is een op PCL gebaseerd filament en is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele filamenten. Gemaakt van PCL (polycaprolacton) materiaal, dat biologisch afbreekbaar is en afgebroken kan worden in industriële composteerinstallaties, biedt onze rode filament niet alleen hoge kwaliteit afdrukken, maar is het ook een duurzame optie.

eMate en veiligheid

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een filament voor je 3D-printer. Onze eMate PCL filament biedt een veilige en verantwoorde optie voor gebruikers. PCL (polycaprolacton) is een biologisch afbreekbaar materiaal dat veilig is voor mens en milieu. In tegenstelling tot sommige andere filamenten, bevat PCL geen schadelijke chemicaliën en produceert het geen giftige dampen tijdens het printproces. Bovendien heeft PCL een relatief lage smelttemperatuur van 70-100℃, wat betekent dat het minder gevaarlijk is om mee te werken dan sommige andere filamenten die op hogere temperaturen moeten worden geprint. Met onze eMate PCL filament kun je veilig en met gemoedsrust printen, wetende dat je een verantwoorde keuze hebt gemaakt voor jezelf en het milieu.

eSun

eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat eSun nauw samenwerkt met verschillende topuniversiteiten, bedrijven en instellingen zijn zij koploper op het gebied van innovatie met nieuwe materialen en verbeteringen aan de materialen die zij produceren.

Milieubewust is eSun ook. Hun PLA filament wordt van hernieuwbare grondstoffen gemaakt met productiemethoden de zo min mogelijk impact op  het milieu hebben. Daarnaast was eSun ook een van de eerste fabrikanten van 3D printer filamenten die filament zonder haspel (spool) is gaan verkopen.

filament specificaties
Diameter en tolerantie1.75±0.05mm
Aanbevolen print temperatuur70-100℃
Aanbevolen bed temperatuurOnverwarmd
Aanbevolen print snelheid10-20mm/s
Aanbevolen koelventilator instelling100%
Netto gewicht1.0kg
CertificeringRoHS, ISO 9001

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed