Menu
Your Cart

3mm PC filament

3mm PC filament

Het 3mm PC filament is een thermoplastisch polycarbonaat materiaal dat bekend staat om zijn kracht, duurzaamheid en bestendigheid tegen hoge temperaturen. Het is een materiaal dat geschikt is voor gebruik in tal van toepassingen en industrieën, van bouwprojecten tot medische apparatuur en van auto-onderdelen tot consumentenproducten.

Toepassingen

3mm PC filament is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan 3D-printprojecten. Vanwege de sterkte en duurzaamheid is het ideaal voor het maken van onderdelen die bestand moeten zijn tegen hoge spanningen, zoals versnellingen, lagers en tandwielen. Het materiaal kan ook worden gebruikt om componenten te maken die bestand zijn tegen extreme temperaturen, zoals ventilatoren en lichtbollen. Bovendien is het materiaal transparant en kan het worden gebruikt om heldere objecten te maken, zoals lenzen en lampenkappen.

Tips voor het 3D-printen van 3mm PC Filament

Om succesvol met 3mm PC filament te 3D-printen, zijn er enkele belangrijke tips om in gedachten te houden. Het filament heeft bijvoorbeeld een hogere smelttemperatuur dan andere materialen, dus het is belangrijk om de temperatuur van de extruder zorgvuldig te regelen. Het kan ook helpen om de snelheid van de extrusie te verminderen om te voorkomen dat het filament te snel stolt en niet goed aan elkaar hecht. Ten slotte is het belangrijk om de printbedtemperatuur goed in te stellen en de onderdelen langzaam te laten afkoelen om kromtrekken te voorkomen.

Fabrikant: RepRapper
RepRapper PC Polycarbonaat White / Wit Filament 3mmUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes op..
€5,00 €19,94
Excl. BTW:€4,13
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PC Polycarbonaat Red / Rood Filament 3mmUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opg..
€5,00 €19,94
Excl. BTW:€4,13
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PC Polycarbonaat Green / Groen Filament 3mmUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes ..
€5,00 €19,94
Excl. BTW:€4,13
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper PC Polycarbonaat Blue / Blauw Filament 3mmUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Net..
€5,00 €19,94
Excl. BTW:€4,13
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4