Menu
Your Cart

Mechanische onderdelen

Mechanische onderdelen
De flexibele koppeling 5x5 is een hoogwaardig mechanisch onderdeel dat gebruikt wordt om de verbinding tussen twee assen te maken en eventuele uitlijnfouten te corrigeren. Deze flexibele koppeling is gemaakt van duurzame materialen en heeft een uitstekende precisie en betrouwbaarheid.De ..
€2,99
Excl. BTW:€2,47
kogellager met rand f624zz
Bestseller
Fabrikant: Filament & meer
Maximale prestaties met de f624zz kogellagers De f624zz kogellagers zijn speciaal ontworpen om de prestaties van uw machine of apparatuur te maximaliseren. Deze kogellagers zijn gemaakt met precisie en van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en een lange levensduur h..
€0,50
Excl. BTW:€0,41
De LM10UU is een hoogwaardig mechanisch onderdeel dat gebruikt wordt om wrijving tussen bewegende delen te verminderen. Deze lineaire kogellager is gemaakt van duurzame materialen en heeft een uitstekende precisie en betrouwbaarheid.De binnendiameter van de LM10UU is 10 mm, de buitendiameter ..
€1,25
Excl. BTW:€1,03
De LM8UU is een hoogwaardig mechanisch onderdeel dat gebruikt wordt om wrijving tussen bewegende delen te verminderen. Deze lineaire kogellager is gemaakt van duurzame materialen en heeft een uitstekende precisie en betrouwbaarheid.De binnendiameter van de LM8UU is 8 mm, de buitendiameter is ..
€1,25
Excl. BTW:€1,03
De set van 5 veren kan gebruikt wordt in diverse toepassingen, zoals bijvoorbeeld in 3D-printers, CNC-machines en robots. Deze verenset bevat vijf veren met een binnendiameter van 5 mm, een buitendiameter van 7,5 mm en een lengte van 20 mm.De veren zijn gemaakt van duurzame materialen en h..
€3,98
Excl. BTW:€3,29
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5