Menu
Your Cart

1.75mm nylon filament

1.75mm nylon filament

Over nylon filament

Nylon filament levert na het 3D printen erg sterke voorwerpen op. Deze zijn ook nog eens verrassend licht van gewicht. De drukbestendigheid van voorwerpen geprint met nylon filament is erg groot en hebben een zelfsmerend vermogen..Hierdoor is het uitermate geschikt om mechanische onderdelen te 3d printen. Voorwerpen geprint van nylon filament blijven ook iets flexibel en zijn UV-bestendig. Nylon filament is wel een materiaal voor de gevorderde 3D printer. Het vereist een hogere temperatuur om te printen dan bijvoorbeeld ABS en een exactere afstelling omdat het erg stroperig/vloeibaar is. Nylon filament moet ook zorgvuldig bewaard worden omdat het snel vocht opneemt.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit) geeft in het volgende filmje tips om met dit filament te printen.

Voordelen van Nylon

 • Nylon filament verspreid geen vervelende geur tijdens het printen.
 • Nylon filament levert erg sterke voorwerpen op na het printen.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament zijn erg licht van gewicht.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament hebben een zelfsmerend vermogen.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament zijn UV bestendig.

Over ons filament

Al onze 3D printer filamenten zijn verkrijgbaar in 1.75 en 3 mm met een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

 • Erg ruim aanbod aan 3D filamenten en 3D printer onderdelen.
 • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
 • Snelle levering
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
 • Uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende prijs.
 • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

1.75mm zwart nylon filament
Bestseller Out Of Stock
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm zwart nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Over nylon filamentAlle 1.75mm filamenten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en worden gebruikt op onde..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1.75mm wit nylon filament
Bestseller Out Of Stock
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm wit nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Over nylon filamentAlle 1.75mm filamenten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en worden gebruikt op onder ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Filament & meer
Over 1.75mm naturel nylon filament Dit is et ePA filament van eSun. Dit is een zeer sterk filament.eSunis al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. Doordat eSun nauw samenwerkt met verschillende topuniversiteiten, bedri..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Filament & meer
Over 1.75mm transparant nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Over nylon filamentAlle 1.75mm filamenten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en worden gebruikt o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1.75mm rood nylon filament
Out Of Stock
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm rood nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er noo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm geel nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er noo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm groen nylon filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er no..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1.75mm blauw nylon filament
Out Of Stock
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm blauw nylon filamentDit is een mooi blauw filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro en is dus b..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
1.75mm mat grijs nylon filament
Out Of Stock
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm mat grijs nylon filamentDit is een mooi mat grijs nylon 3D filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
Notice: Undefined variable: response in /var/www/clients/client12/web16/web/index.php on line 31