Menu
Your Cart

Over ons

Filament & meer is een leuke webshop in verkoop van 3D filament, 3D printer onderdelen en 3D Pennen. Wij zijn gestart in april 2013 en klein begonnen met slechts 13 verschillende kleuren PLA filament en 15 kleuren ABS filament.

Nu zijn we al 9 jaar actief als webshop in 3D printer filamenten en onderdelen. Wij blijven streven naar een zo breed mogelijk assortiment aan kleuren en materialen. Hierdoor kunt u bij ons altijd het perfecte materiaal vinden voor uw 3D print(er).

Inmiddels zijn we flink uitgebreid met vele soorten en kleuren Filamenten van verschillende merken, Reprapper en eSun. Beide merken zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen: ABS filament, ABS+ filament, Flexibel filament, HIPS filament, Hout filament, Nylon filament, PETG filament, PLA filament, PLA+ filament, Poly Carbonaat filament en andere bijzondere filamenten. Populair is vooral het 1.75 mm filament maar ook is er vraag naar 2.85 mm filament. Het filament dat als 3.0 mm verkocht wordt heeft een effectieve maat van 2.85 mm. Echter 3.0 mm filament is nauwelijks nog te vinden. Daarom zijn wij overstapt naar 2.85 mm filament. De meeste 3D printers gebruiken filament van 1.75 mm omdat het gemakkelijker te gebruiken is. Het is soepeler, gemakkelijker te doseren en vereist lagere druk-temperaturen. Ook verkopen wij 3D printeronderdelen zoals verschillende soorten printbedden en printkopjes. Voor de verschillende filamenten zijn ook verschillende printkopjes nodig. Wij verkopen printkopjes in messing, gehard staal en roestvrijstaal (RVS).

Verder hebben wij de koopjeskelder waarin leuke aanbiedingen staan. Al het 3.0 mm filament is zeer scherp geprijsd! OP = OP!!!

Vanaf 2017 zijn we team Filament & Meer geworden. Op de achtergrond helpt mijn vrouw, Anja ook regelmatig mee.

3D printen is erg leuk om te doen, maar soms gaan er dingen mis of werkt de 3D printer niet naar behoren. Wij bieden u dan ook een uitstekende service naast een uitstekende kwaliteit filamenten voor een uitstekende prijs. U kunt ons altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. Wij reageren zo snel mogelijk. Ook zijn wij te bereiken op Facebook.

Graag horen we ook als u opmerkingen heeft & een review is altijd welkom!

Verder steunen wij, filament & Meer, het goede doel van de Cliniclowns. Dit doen we door lege cartridges en oude mobiele telefoons in te zamelen. Deze worden gerecycled. Mocht u deze hebben, neem ze mee als u de bestelling komt afhalen of een kijkje wil nemen bij ons assortiment.

Team Filament & Meer, Uitstekende service, kwaliteit en prijs.

Jonnie en Anja Zwartjes