Menu
Your Cart

1.75mm TPU filament

1.75mm TPU filament

Over TPU filament

Flexibel 3D printer filament, ook wel rubber filament genoemd, is een erg leuk en handig materiaal voor het maken van telefoonhoesjes, scharnieren, etc. Als het écht buigzaam moet zijn, is dit het materiaal om het mee te printen. Flexibel filament is een lastig filament om mee te 3D printen en is hierdoor niet geschikt voor beginners.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit) geeft in het volgende filmje 5 tips om met dit filament te printen.


Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm zwart flexibel filamentDit is een mooi zwart flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
eSun eCleaning Filament
Niet op voorraad
Fabrikant: eSun
Over eSun eCleaning FilamenteSun eCleaning Filament 1.75mm wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes ABS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper TPU Red / Rood FilamentDit is een mooi rood TPU flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt va..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper TPU Blue / Blauw FilamentDit is een mooi blauw flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone TPU Sea Glass / Zeekleurig Filament: Dit is een erg mooi multicolor filament...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5