Menu
Your Cart

1.75mm TPU filament

1.75mm TPU filament

Wat is 1.75mm TPU Filament?

TPU staat voor Thermoplastisch Polyurethaan, en is een flexibel en duurzaam materiaal dat perfect geschikt is voor 3D-printen. TPU filamenten hebben een gladde afwerking en zijn gemakkelijk te printen op een 3D-printer. De filamenten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, waaronder de populaire 1.75mm diameter.

Voordelen van 1.75mm TPU Filament

  • Flexibiliteit: TPU filamenten zijn zeer flexibel en veerkrachtig, waardoor ze perfect zijn voor het maken van producten die moeten buigen of vervormen.
  • Duurzaamheid: TPU filamenten zijn zeer duurzaam en slijtvast, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en scheuren.
  • Gemakkelijk te printen: 1.75mm TPU filament is gemakkelijk te printen en kan zonder problemen worden gebruikt met de meeste 3D-printers.
  • Uitstekende hechting: 1.75mm TPU filament heeft uitstekende hechtingseigenschappen en kan gemakkelijk aan elkaar worden gehecht zonder dat er extra lijm of tape nodig is.
  • Breed scala aan kleuren: 1.75mm TPU filament is verkrijgbaar in een breed scala aankleuren. Zelfs mooie Rainbow / Multiolor varianten zijn beschikbaar.
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm zwart flexibel filamentDit is een mooi zwart flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Over eSun eCleaning FilamenteSun eCleaning Filament 1.75mm wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes ABS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper TPU Red / Rood FilamentDit is een mooi rood TPU flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt va..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper TPU Blue / Blauw FilamentDit is een mooi blauw flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Eryone TPU Aurora Rainbow / Aurora Regenboog Filament: Dit is een erg mooi multicolor filament...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Eryone TPU Sea Glass Rainbow / Zeekleurig Regenboog Filament
Niet op voorraad
Fabrikant: Eryone
Eryone TPU Sea Glass Rainbow / Zeekleurig Regenboog Filament: Dit is een erg mooi multicolor filament...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6