Informatie over verzenden

Design:
psycholog mazowieckie

Fotograf ślubny

Informatie over verzenden

Binnen Nederland

 

Binnen Nederland zijn er twee verzendmogelijkheden. Hiernaast kunt u er natuurlijk ook altijd voor kiezen om uw bestelling op te komen halen (in Alphen aan den Rijn of in Bodegraven).

PostNL

PostNL levert pakketten standaard de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) af.

Dit kan aan huis gebeuren, maar u kunt ook kiezen om uw bestelling op een van de vele PostNL servicepunten te laten bezorgen via pakjesgemak en deze dan op te halen wanneer het u uitkomt.

Als u ervoor kiest om uw bestelling door PostNL te laten verzenden, dan krijgt u zodra wij deze verwerkt hebben een email met de track & trace code en een link naar de pagina waarop u uw zending kunt volgen.

Verzenden met PostNL gaat tot 30 kilo voor 6,96 (inclusief 21% B.T.W.).

 

Kiala

Verzenden met Kiala duurt 4 tot 5 werkdagen.

Kiala levert pakketten niet af aan huis. Als u kiest voor verzending via Kiala, kunt u uw pakket laten bezorgen bij en van de vele kialapunten en het daar ophalen wanneer dit u uitkomt.

Als u ervoor kiest om uw bestelling door Kiala te laten verzenden, dan krijgt u zodra wij deze hebben afgegeven bij een Kiala punt een email van Kiala met een code waarmee u het pakket kunt volgen. Als het pakket op de door u opgegeven locatie is, krijgt u een bericht van Kiala dat u uw pakket kunt ophalen.

Verzenden met Kiala kan tot 15 kilo voor 4,- (inclusief 21% BTW).

 

Internationale zendingen


Verzenden naar andere landen dan Nederland, gaat altijd via PostNL. Omdat direct via PostNL soms goedkoper is dan verzenden middels Myparcel (vaak bij een laag gewicht), is er soms de keuze tussen 'PostNL” en “PostNL via MyParcel”. Ook hierbij krijgt u uiteraard een track & trace code doorgestuurd waarmee u uw bestelling kunt volgen.

© filament & meer 2017
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág