Menu
Your Cart

Blog

11 Jun eTwinkling PLA filament
Jonnie 0 300
Wil je een bijzondere, mooie en opvallende 3D print maken? In dit blogartikel vertel ik je waarom eSun’s eTwinkling PLA filament hier een goede keuze voor is. Verder vertel ik over de mooie, aparte k..
29 Mar De Two Trees Sapphire plus (deel 2)
Jonnie 0 599
De 3D printer is ontvangen en ik moet toegeven dat het een prettige verrassing was. Vergeleken met de V1.0 die Two Trees aanbiedt, is dit een verbeterde machine.The GoodDe Z-assen worden door 2 o..
09 Aug De Two Trees Sapphire plus (deel 1)
Jonnie 0 12701
Na (veel te) lang nadenken heb ik afgelopen woensdag een Two Trees Sapphire plus 3D printer gekocht. De voorlopers van deze 3D printer, de Sapphire S en de Sapphire pro vond ik ook al erg interessant,..
06 Dec Informatieve bronnen over de Ender 3
Jonnie 1 5413
Op internet is veel informatie te vinden over de Ender 3 3D printer, maar toch kan het lastig zijn om goede, betrouwbare, bronnen van informatie te vinden. Hieronder dus een lijstje met bronnen die w..
20 Nov De Ender 3
Jonnie 0 3103
introductie Een blog over de Creality Ender 3 3D printer, is daar niet genoeg over geschreven? Is die niet al achterhaald? Ja, over deze 3D printer is al heel veel geschreven, maar niet in het Nederl..
08 Nov Welkom op ons blog!
Jonnie 0 2478
Welkom op het blog op de nieuwe website vvan Filament & meer.Hier willen wij blog artikelen schrijven over onze producten en vooral duidelijke uitleg over hoe u er het beste resultaat mee kunt behalen..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6