Menu
Your Cart

1.75mm ABS filament

1.75mm ABS filament

Wat is ABS?

ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen) is het eerst gebruikte materiaal om mee te 3D printen. Dit komt vooral omdat we erg goed bekend zijn met ABS. We hebben het allemaal in huis in de vorm van plastic emmers, afwerkingskappen om gereedschap, plastic schakelaars, etc.

Waar gebruik je ABS voor?

ABS is bestand tegen (bijna) alle weersinvloeden. Hierdoor is het ook erg geschikt om voorwerpen te maken voor buitenshuis. Omdat ABS sterk, maar ook een beetje buigbaar is, wordt het ook veel gebruikt in constructieve delen.

Hoe 3D print je met ABS filament?

ABS is een lastiger materiaal om mee te printen. Omdat het een olieproduct is, is een afgesloten printer met een filter wel aangeraden. Ook vereist ABS hogere temperaturen om mee te 3D printen.

Kijk op het tabblad specificaties bij het filament voor de meer informatie over dat specifieke filament.

Fabrikant: 3D Lac
De welbekende 3D LAC hechtspray is het ideale hechtmiddel om uw 3D prints aan het printbed te laten plakken.Inhoud: 400 ml.|Let op: Dit is een spuitbus en verneveld. Laat het niet op de assen van uw 3D printer komen...
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Fabrikant: 3D Lac
Dit is de plus versie van de welbekende 3D LAC hechtspray. Dit is speciaal ontwikkeld voor printoppervlakken die al iets van een coating hebben.Inhoud: 100ml...
€9,49
Excl. BTW:€7,84
Fabrikant: eSun
Over eSun eCleaning FilamenteSun eCleaning Filament 1.75mm wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes ABS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper ABS Grey / Grijs FilamentDit is een mooi grijs filament..Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDe..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: eSun
Over 1.75mm zilver ABS filament Dit is een mooi zilverkleurig ABS filament van de fabrikant eSun.   Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling...
€10,08
Excl. BTW:€8,33
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper ABS Silver / Zilver FilamentDit is een mooi Zilverkleurig filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm wit ABS filamentDit is een mooi spierwit filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper ABS Naturel / Naturel FilamentDit filament komt erg dicht in de buurt van wit, maar dan niet spierwit. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper ABS Red / Rood FilamentEen mooi rood 3D printer filament.Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en is goed rood van kleur. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Well coiled filament Dit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van ..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper ABS Fluorescent Red / Fluoriserend Rood FilamentEen mooi fel rood filament. Makkelijk om mee te 3D printen..Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Well coiled filament Dit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold z..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M ABS Chocolate / Donker Oranje FilamentDe reden dat dit filament in de koopjeskelder staat is dat het oud filament is.Een mooi donkeroranje filament. Makkelijk om mee te 3D printen..Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Waarom voor ons kiezen? Erg ..
€14,99 €19,95
Excl. BTW:€12,39
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M ABS Yellow / Geel FilamentEen mooi geel filament. Makkelijk om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking..
€14,99 €19,95
Excl. BTW:€12,39
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34