Menu
Your Cart

1.75mm ABS filament

1.75mm ABS filament

Wat is ABS?

ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen) is het eerst gebruikte materiaal om mee te 3D printen. Dit komt vooral omdat we erg goed bekend zijn met ABS. We hebben het allemaal in huis in de vorm van plastic emmers, afwerkingskappen om gereedschap, plastic schakelaars, etc.

Waar gebruik je ABS voor?

ABS is bestand tegen (bijna) alle weersinvloeden. Hierdoor is het ook erg geschikt om voorwerpen te maken voor buitenshuis. Omdat ABS sterk, maar ook een beetje buigbaar is, wordt het ook veel gebruikt in constructieve delen.

Hoe 3D print je met ABS filament?

ABS is een lastiger materiaal om mee te printen. Omdat het een olieproduct is, is een afgesloten printer met een filter wel aangeraden. Ook vereist ABS hogere temperaturen om mee te 3D printen.

Kijk op het tabblad specificaties bij het filament voor de meer informatie over dat specifieke filament.

1.75mm cleaning filament
Bestseller
Fabrikant: eSun
Cleaning filament wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes AS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
3D LAC
Bestseller
Fabrikant: 3D Lac
De welbekende 3D LAC hechtspray is het ideale hechtmiddel om uw 3D prints aan het printbed te laten plakken.Inhoud: 400 ml.|Let op: Dit is een spuitbus en verneveld. Laat het niet op de assen van uw 3D printer komen...
€9,95
Excl. BTW:€8,22
3D LAC plus
Bestseller
Fabrikant: 3D Lac
Dit is de plus versie van de welbekende 3D LAC hechtspray. Dit is speciaal ontwikkeld voor printoppervlakken die al iets van een coating hebben.Inhoud: 100ml...
€9,49
Excl. BTW:€7,84
1.75mm zwart ABS+ filament
Bestseller
Fabrikant: eSun
Over 1.75mm zwart ABS+ filamentEen mooi zwart filament. Makkelijk om mee te 3D printen..Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Dit ABS+ filament heeft PMS Black6C als kleurcode. eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegro..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm mat grijs ABS filamentDit is een mooi grijs filament..Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mi..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
1.75mm glanzend grijs ABS filament
Bestseller
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm glanzend grijs ABS filamentDit filament wordt veel verkocht als 'zilverkleurig'. Dat vonden wij het niet. Het is iets donkerder dan het mat grijze filament en er zit een glinstertje door. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden al..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: eSun
Over 1.75mm zilver ABS filament Dit is een mooi zilverkleurig ABS filament van de fabrikant eSun.   Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit ABS filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling...
€10,08
Excl. BTW:€8,33
Fabrikant: eSun
Over 1.75mm koud wit ABS+ filamentEen mooi koud wit 3D printer filament.Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en. Dit abs+ filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de g..
€18,98
Excl. BTW:€15,69
1.75mm wit ABS filament
Bestseller
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm wit ABS filamentDit is een mooi spierwit filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm naturel ABS filamentDit filament komt erg dicht in de buurt van wit, maar dan niet spierwit...Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer fi..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
1.75mm transparant ABS filament
Bestseller
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm transparant ABS filamentDit is zeker een van onze favoriete 'kleuren' om mee te 3D printen! Het is een erg leuk materiaal dat transparant blijft als lagen elkaar niet kruisen. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vul..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
1.75mm rood ABS filament
Bestseller
Fabrikant: RepRapper
Over 1.75mm rood ABS filamentEen mooi rood 3D printer filament.Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en is goed rood van kleur. Dit abs filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Well coiled filament Dit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 46