Menu
Your Cart

eSun

Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: eSun
Een veelzijdige keuze voor al uw 3D-printprojectenWelkom bij Eryone ASA Filament! Met ons Black / Zwart ASA Filament heeft u de perfecte oplossing voor al uw 3D-printbehoeften. Dit filament is speciaal ontworpen om duurzame, weerbestendige prints te creëren die bestand zijn tegen verschillende o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Over eSun eASA White / Wit eASA FilamentDit is het witte ASA filament van esun. Dit is een 3D printer filament dat 3D prints een chique marmer look geeft.eSun eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat e..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Over eSun eMarble Marble / Marmer FilamentDit is het eMarble filament van eSun. Dit is een 3D printerfilament dat 3D prints een chique marmer look geeft.eSun eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat eSun nauw..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Fabrikant: eSun
Over eSun ePLA Light Weight Naturel / Naturel Filament1.75mm ePLA-LW (lichtgewicht PLA) is speciaal ontworpen voor toepassing in modelvliegtuigen, drones en voor het maken van cosply rekwisieten. Dit filament kan tot 220% uitzettenen kan dus zorgen voor erg lichtgewicht 3D prints. De mate van uitzet..
€34,94
Excl. BTW:€28,88
Fabrikant: eSun
OverOver eSun eSmooth Naturel / Naturel FilamenteSmooth filament is een 3D printer filament, dat met alcohol te polijsten is. Hierdoor kunnen 3D prints die hiermee gemaakt zijn een mooie gladde afwerking krijgen. De rol bevat 0.5 kg Filament.eSun Sinds 2007 houdt eSun zich bezig met het onderzoeken..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Fabrikant: eSun
De eSpool is door eSun ontworpen om gebruikt te worden met het eSun refilament. Hij is transparant zodat u makkelijk kunt zien hoeveel filament er nog op zit en licht van gewicht...
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Fabrikant: eSun
Over eSun ePA Nylon Naturel / Naturel Filament Dit is het ePA Nylon filament van eSun. Dit is een zeer sterk filament.eSunis al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. Doordat eSun nauw samenwerkt met verschillende topun..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
eSun ABS+ Black / Zwart Filament
Niet op voorraad
Fabrikant: eSun
Over eSun ABS+ Black / Zwart FilamenteSun ABS+ black / zwart is een mooi zwart 1.75mm filament. Dit ABS+ filament is makkelijk om mee te 3D-printen. Dit ABS+ filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Dit ABS+ filament heeft PMS Black6C als Pantone kleurcode. eSun eSun is al meer dan 1..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: eSun
Over eSun ePLA Matte Rainbow / Regenboog FilamentePLA-Matte is eSun's nieuwe variant van PLA. Dit filament is een mooi mat 3D filament, het is zo sterk als polycarbonaat, trekt niet krom bij het 3D printen, verspreid geen vervelende lucht en het is nog milieuvriendelijker doordat de haspel (sp..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: eSun
PHoge Elasticiteit en SterkteHet eSun eTPU Black Filament is een hoogwaardig 3D-printmateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende elasticiteit en flexibiliteit. Met een shore-hardheid van 95A biedt dit filament de perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Of je nu inlegzolen, elastis..
€33,90
Excl. BTW:€28,02
eSun eTwinkling PLA Black / Zwart Filament
Bestseller
Fabrikant: eSun
Over eSun eTwinkling PLA Black / Zwart FilamentDit is een mooi twinkelend zwart filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PLA kunnen werken.eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D print..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 107