Menu
Your Cart

eSun

Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: eSun
Een veelzijdige keuze voor al uw 3D-printprojectenWelkom bij Eryone ASA Filament! Met ons Black / Zwart ASA Filament heeft u de perfecte oplossing voor al uw 3D-printbehoeften. Dit filament is speciaal ontworpen om duurzame, weerbestendige prints te creëren die bestand zijn tegen verschillende o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Een veelzijdige keuze voor al uw 3D-printprojectenWelkom bij Eryone ASA Filament! Met ons White / Wit ASA Filament heeft u de perfecte oplossing voor al uw 3D-printbehoeften. Dit filament is speciaal ontworpen om duurzame, weerbestendige prints te creëren die bestand zijn tegen verschillende oms..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
eSun eASA White / Wit eASA Filament
2-3 Dagen
Fabrikant: eSun
Over eSun eASA White / Wit eASA FilamentDit is het witte ASA filament van esun. Dit is een 3D printer filament dat 3D prints een chique marmer look geeft.eSun eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat e..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Over eSun eMarble Marble / Marmer FilamentDit is het eMarble filament van eSun. Dit is een 3D printerfilament dat 3D prints een chique marmer look geeft.eSun eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat eSun nauw..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
eSun ePLA Light Weight Naturel / Naturel Filament
Niet op voorraad
Fabrikant: eSun
Over eSun ePLA Light Weight Naturel / Naturel Filament 1.75mm ePLA-LW (lichtgewicht PLA) is speciaal ontworpen voor toepassing in modelvliegtuigen, drones en voor het maken van cosply rekwisieten. Dit filament kan tot 220% uitzettenen kan dus zorgen voor erg lichtgewicht 3D prints. De mate ..
€34,94
Excl. BTW:€28,88
Fabrikant: eSun
OverOver eSun eSmooth Naturel / Naturel FilamenteSmooth filament is een 3D printer filament, dat met alcohol te polijsten is. Hierdoor kunnen 3D prints die hiermee gemaakt zijn een mooie gladde afwerking krijgen. De rol bevat 0.5 kg Filament.eSun Sinds 2007 houdt eSun zich bezig met het onderzoeken..
€20,35 €23,95
Excl. BTW:€16,82
Fabrikant: eSun
De eSpool is door eSun ontworpen om gebruikt te worden met het eSun refilament. Hij is transparant zodat u makkelijk kunt zien hoeveel filament er nog op zit en licht van gewicht...
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Fabrikant: eSun
Ontdek de magie van wateroplosbaarheidMet eSun PVA Filament bereik je een nieuw niveau van precisie en creativiteit in 3D-printen. Dit filament, op basis van polyvinylalcohol, lost op in water, waardoor complexe structuren en overhangende delen gemakkelijk kunnen worden geprint en naderhand pr..
€28,92
Excl. BTW:€28,92
Fabrikant: eSun
Over eSun ePA Nylon Naturel / Naturel Filament Dit is het ePA Nylon filament van eSun. Dit is een zeer sterk filament.eSunis al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. Doordat eSun nauw samenwerkt met verschillende topun..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Diepe Zwarte TintOntketen je creativiteit met het Eryone ABS+ Black / Zwart Filament, doordrenkt met een diepe zwarte tint. Dit filament voegt een opvallend contrast toe aan je 3D-printprojecten en biedt een professionele uitstraling. De intense zwarte kleur geeft jouw creaties een premium uitst..
€18,98
Excl. BTW:€15,69
Fabrikant: eSun
Over eSun ABS+ Black / Zwart FilamenteSun ABS+ black / zwart is een mooi zwart 1.75mm filament. Dit ABS+ filament is makkelijk om mee te 3D-printen. Dit ABS+ filament kan ook gebruikt worden als 3D pen vulling. Dit ABS+ filament heeft PMS Black6C als Pantone kleurcode. eSun eSun is al meer dan 1..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 112