Menu
Your Cart

1.75mm PETG filament

1.75mm PETG filament

Materiaal en Milieuvriendelijkheid

n polyethyleentereftalaatglycol (PETG), een thermoplastisch polymeer dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Dit filament is milieuvriendelijk omdat het recyclebaar is en geen schadelijke chemicaliën uitstoot tijdens het printproces. Met zijn robuuste eigenschappen en eco-vriendelijke samenstelling, biedt het PETG-filament een verantwoorde keuze voor jouw 3D-printprojecten.

Toepassingen van PETG Filament

Dit 1.75mm PETG-filament is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het printen van functionele onderdelen, prototypes, en esthetische modellen. Het biedt uitstekende laaghechting, flexibiliteit en slagvastheid, waardoor het ideaal is voor diverse industrieën, zoals engineering, design, en hobbyisten. Met PETG-filament kun je nauwkeurige en duurzame prints creëren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Optimaal 3D-Printen met PETG Filament

Om het beste uit je 1.75mm PETG-filament te halen, is het belangrijk om enkele richtlijnen te volgen. Zorg voor een goed geventileerde ruimte om mogelijke dampen te minimaliseren. Een verwarmd printbed tussen 75-85°C en een spuitmondtemperatuur van 230-250°C wordt aanbevolen voor optimale hechting en printkwaliteit. Het gebruik van een behuizing kan helpen bij het voorkomen van kromtrekken tijdens het printen. Met deze aanbevelingen kun je moeiteloos hoogwaardige prints produceren met je PETG-filament.

Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PETG Black / Zwart FilamentEryone PETG black is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid black PETG-filament van eSun. Dit filament is ook geschikt voor g..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PETG Carbon Fiber Black / Zwart FilamentEryone PETG black is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid black PETG-filament van eSun. Dit filament is ook geschi..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Eryone PETG Carbon Fiber dark grey / Donker grijs FilamentEryone PETG dark grey is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid grey PETG-filament van eSun. Dit filament is o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: eSun
Over eSun PETG Solid Black / Zwart FilamentDit is een mooi zwart PETG-filament van het merk eSun. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Wij verkopen dit 1.75mm PETG-filament ook zonder spool. Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Black PETG-filament van Eryone. Het is..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
Superieur Zwart Filament voor 3D-printingPolymaker PolyLite™ PETG Black Filament is de keuze voor serieuze 3D-printing enthousiastelingen en professionals die hoogwaardige resultaten eisen. Gemaakt met geavanceerde PETG-technologie, biedt dit filament een buitengewone combinatie van stevigheid, ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PETG Grey / Grijs FilamentEryone PETG Grijs is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid black PETG-filament van eSun. Dit filament is ook geschikt voor ge..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: eSun
Over eSun PETG Solid Grey / Grijs Filament Dit is een mooi donker grijs PETG-filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D-printen. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Wij verkopen dit 1.75mm PETG-filament ook zonder spool. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in ..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: eSun
Over eSun PETG Solid Silver / Zilver FilamentDit is een mooi licht grijs PETG-filament. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Het is een makkelijk filament om mee te 3D-printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Esun filamen..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
PolyLite™ PETG Grey / Grijs Filament: Verbeter uw 3D-printervaring PolyLite™ PETG Grey / Grijs Filament biedt een geavanceerde oplossing voor uw 3D-printbehoeften. Dit hoogwaardige filament is speciaal ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en een naadloze printervaring te garanderen. ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
Hoogwaardig materiaalHet Polymaker PolyLite™ PETG White Filament staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Gemaakt van polyethyleentereftalaatglycol (PETG), biedt dit filament een perfecte combinatie van sterkte, flexibiliteit en helderheid. Ideaal voor een breed scala aan ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Ontdek de veelzijdige witte kleur van Eryone PETG FilamentOntdek de wereld van verbluffende witte creaties met het Eryone PETG White / Wit Filament. Dit hoogwaardige filament biedt een uitstekende printkwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor het perfect is voor al je 3D-printprojecten die een hel..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 32