Menu
Your Cart

1.75mm PETG filament

1.75mm PETG filament

Over 1.75mm PETG filament

PETG is het 'neefje' van het PET waar bijvoorbeeld frisdrankflessen van zijn gemaakt. Het is een sterk, lichtgewicht materiaal dat enkele unieke eigenschappen bezit waardoor het een ideaal materiaal is om mee te 3D printen.Sommige mensen noemen het de opvolger van PLA omdat het nog makkelijker print. Een verwarmd printbed is niet nodig en 'warping' is bij PETG nog minder dan bij PLA. PETG verspreid ook geen vervelende geur tijdens het printen zoals bijvoorbeeld ABS en HIPS dat doen. Dit maakt het ook een erg geschikt materiaal om mee te printen in bijvoorbeeld een woonkamer of klaslokaal. Omdat PETG een mooie glans krijgt en wat transparant blijft na het printen is het een prachtig materiaal voor decoratieve voorwerpen zoals een vaas. Ook kan er prima een glas of bestek mee worden geprint om te gebruiken. PETG is immers geschikt om te gebruken met etenswaren. Al ons PETG filament voldoet aan de ISO9001 en RoHS standaarden.

 

Voordelen van PETG

 • PETG filament krimpt weinig tijdens het printen.
 • PETG filament kan geprint worden zonder verwarmd printbed.
 • PETG filament verspreid geen vervelende geur tijdens het printen.
 • 3D prints gemaakt van PETG hebben een mooie glans en zijn lichtelijk transparant
 • PETG is geschikt om met voedsel te worden gebruikt.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit)  geeft in dit filmpje uitleg over PETG filament

Over ons filament

Al onze 3D printer filamenten zijn verkrijgbaar in 1.75 en 3 mm met een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

 • Erg ruim aanbod aan 3D filamenten en 3D printer onderdelen.
 • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
 • Snelle levering
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
 • Uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende prijs.
 • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

1.75mm zwart PETG filament1.75mm zwart PETG filament
BestsellerOut Of Stock
Brand:RepRapper
Over 1.75mm zwart PETG filamentDit is een mooi zwart PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.Uw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D pr..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm solid grey PETG filament1.75mm solid grey PETG filament
Nieuw!Out Of Stock
Brand:eSun
Over 1.75mm solid grey PETG filament Dit is een mooi donker grijs PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswaren, ..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm solid silver petg filament1.75mm solid silver petg filament
Nieuw!Out Of Stock
Brand:eSun
Over 1.75mm solid silver petg filamentDit is een mooi licht grijs PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswar..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm wit PETG filament1.75mm wit PETG filament
Bestseller
Brand:RepRapper
Over 1.75mm wit PETG filamentDit is een mooi wit PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en blijft doorschijnend na het printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well co..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm transparant PETG filament1.75mm transparant PETG filament
Bestseller
Brand:RepRapper
Over 1.75mm transparant PETG filamentDit is transparant PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.Uw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Brand:eSun
Over 1.75mm fire engine red PETG filament Dit is een mooi donkerrood PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswa..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm rood PETG filament1.75mm rood PETG filament
Bestseller
Brand:RepRapper
Over 1.75mm rood PETG filamentDit is een mooi rood PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en blijft doorschijnend na het printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well ..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Brand:eSun
Over 1.75mm solid red PETG filamentDit is een mooi rood PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en blijft doorschijnend na het printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.

Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm oranje PETG filament1.75mm oranje PETG filament
Nieuw!Out Of Stock
Brand:eSun
Over 1.75mm oranje PETG filament Dit is een mooi oranje PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswaren,PETG b..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
1.75mm geel PETG filament1.75mm geel PETG filament
Bestseller
Brand:RepRapper
Over 1.75mm geel PETG filamentDit is een mooi geel PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen en blijft doorschijnend na het printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken.

Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Brand:eSun
Over 1.75mm solid yellow PETG filament Dit is een mooi geel PETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswaren,PE..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Brand:eSun
Over 1.75mm solid gold PETG filamentDit is een mooi goudPETG filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PETG kunnen werken. Voordelen van PETG: PETG kan gebruikt worden in combinatie met etenswaren, PETG b..
€24,99
Excl. BTW:€20,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18