Menu
Your Cart

Magazijn Opruiming

Magazijn Opruiming

Welkom bij onze Magazijn Opruiming!

Zeer scherp geprijste aanbiedingen die het hele jaar geldig zijn!

OP = OP

Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper Metaal PLA Aluminium / Aluminium FilamentMetaal PLA ziet eruit als metaal en is hierdoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sieraden en beelden.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een ..
€22,95 €29,95
Excl. BTW:€18,97
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper Metaal PLA Bronze / Brons Filament 3mmMetaal PLA ziet eruit als metaal en is hierdoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sieraden en beelden.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een pri..
€4,95 €14,99
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: RepRapper
RepRapper Metaal PLA Copper / Koper FilamentMetaal PLA ziet eruit als metaal en is hierdoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeldsieraden en beelden.In onderstaand filmpje ziet u een print die gedaan wordt met dit filament/p>Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled'..
€22,95 €29,95
Excl. BTW:€18,97
Fabrikant: eSun
OverOver eSun eSmooth Naturel / Naturel FilamenteSmooth filament is een 3D printer filament, dat met alcohol te polijsten is. Hierdoor kunnen 3D prints die hiermee gemaakt zijn een mooie gladde afwerking krijgen. De rol bevat 0.5 kg Filament.eSun Sinds 2007 houdt eSun zich bezig met het onderzoeken..
€19,95 €23,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Filament & meer
Professionele kwaliteit voor hoogwaardige 3D-prints Met het F&M HIPS Black / Zwart Filament ben je verzekerd van professionele kwaliteit voor hoogwaardige 3D-prints. Dit filament is speciaal ontworpen om prachtige, gedetailleerde prints te leveren met een consistente kleur en afwerking. Het..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
F&M PVA Naturel / Naturel Filament 3mm 0.5 kgPVA (Polyvinyl alcohol) is een relatief nieuw materiaal voor 3D printen. Voordelen van pva filament:PVA is oplosbaar in water. Dit maakt het een erg goed bruikbaar support material. Nadelen van pva filament:&nbs..
€4,95 €19,94
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PETG Black / Zwart 2.85mm FilamentDit is een mooi zwart PETG filament van 2.85mm dikte. Het is makkelijk om mee te werken.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat..
€9,95 €19,99
Excl. BTW:€8,22
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PETG White / Wit Filament 2.85mmDit is een mooi wit PETG filament van 2.85mm dikte. Het is makkelijk om mee te werken. Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het..
€9,95 €19,99
Excl. BTW:€8,22
F&M PA Nylon Naturel / Naturel Filament 3mm
-67 % Niet op voorraad
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M PA Nylon Naturel / Naturel Filament 3mmDit is een mooi naturel 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Pa..
€4,95 €14,99
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PC Polycarbonaat Red / Rood Filament 3mmUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opg..
€4,95 €19,94
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Levendige rode kleur voor 3D-prints De F&M Hips Red / Rood Filament biedt een opvallende rode kleur waardoor je 3D-prints er echt uitspringen. Met deze kleur maak je gegarandeerd een blijvende indruk. De kleur is levendig en helder, waardoor je prints er professioneel en indrukwekkend uitzien. ..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Oranje Filament voor levendige en gedurfde projecten Het gebruik van levendige kleuren in 3D-prints kan een project tot leven brengen en opvallen tussen de rest. Het F&M HIPS Orange / Oranje Filament is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar levendige kleuren. Het oranje filament..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 64