Menu
Your Cart

Eryone

Fabrikant: Eryone
Over Eryone PLA Iron / Ijzer Filament Dit is Eryone's Iron PLA filament. Dit filament bevat ongeveer 15% ijzerdeeltjes.EryoneEryone houdt zich al jaren bezig het onderzoeken en produceren van hoogwaardige 3D-Printers en 3D-Print materialen waaronder PLA, PETG, TPU en resin. Hierbij we..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PLA Steel / Staal Filament Dit is Eryone's staal PLA filament. Dit filament bevat ongeveer 15% staal deeltjes.EryoneEryone houdt zich al jaren bezig het onderzoeken en produceren van hoogwaardige 3D-Printers en 3D-Print materialen waaronder PLA, PETG, TPU en resin. Hierbij..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone Marble PLA Marble / Marmer FilamentDit is het marmer filament van Eryone. Dit is een 3D printer filament dat 3D prints een chique marmer look geeft.Eryone Eryone houdt zich al jaren bezig het onderzoeken en produceren van hoogwaardige 3D-Printers en 3D-Print materialen waar..
€25,99
Excl. BTW:€21,48
Fabrikant: Eryone
Eryone TPU Aurora Rainbow / Aurora Regenboog Filament: Dit is een erg mooi multicolor filament...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Eryone
Eryone TPU Sea Glass Rainbow / Zeekleurig Regenboog Filament: Dit is een erg mooi multicolor filament...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Eryone
Verbluffende kleur met een vleugje mysterieLaat uw prints opvallen met de diepe en intense kleur van Eryone Galaxy PLA Black. Dit filament biedt een betoverende galactische zwarte tint die uw creaties een onmiskenbaar aura van mysterie en elegantie geeft. Of u nu artistieke sculpturen, functio..
€22,51
Excl. BTW:€18,60
Eryone Matte PLA Black / Zwart Filament
Bestseller
Fabrikant: Eryone
Mat zwart filament van hoge kwaliteit voor gedetailleerde printsKrijg verbluffende resultaten met de matte afwerking Zwart is de perfecte kleur om textuur en diepte aan je prints toe te voegenHet heeft een hoge dichtheid en lage krimp, waardoor het perfect is voor gedetailleerde prints met ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PA6 Nylon Black / Zwart FilamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D-printer filament, Schrijf alstublieft een review!Over nylon filamentAlle 1.75mm filamenten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en worden gebru..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PETG Black / Zwart FilamentEryone PETG black is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid black PETG-filament van eSun. Dit filament is ook geschikt voor g..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PETG Carbon Fiber Black / Zwart FilamentEryone PETG black is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid black PETG-filament van eSun. Dit filament is ook geschi..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Eryone PETG Carbon Fiber dark grey / Donker grijs FilamentEryone PETG dark grey is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit PETG-filament is niet transparant (doorschijnend). Een goed alternatief voor dit PETG-filament is Solid grey PETG-filament van eSun. Dit filament is o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PLA Carbon Fiber Black / Zwart FilamentEryone PLA Carbon Fiber black is een makkelijk printbaar 1.75mm filament van het merk Eryone. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PLA kunnen werken...
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 125