Menu
Your Cart

Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament

Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Nieuw!
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
Polymaker PolyLite™ ABS White / Wit Filament
€29,95
Excl. BTW: €24,75
  • Model: PolyLite™-ABS-1.75mm-1kg-White-Wit
  • Bruto gewicht: 1.30kg
  • Afmetingen verpakking: 16.00cm x 16.00cm x 9.00cm
  • EAN: 6938936710165
Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament

Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament

De Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament is een premium 3D-printmateriaal dat speciaal is ontworpen voor zowel hobbyisten als professionals. Dit filament biedt een perfecte balans tussen gebruiksgemak en prestaties, wat het een uitstekende keuze maakt voor een breed scala aan toepassingen. In deze productbeschrijving zullen we dieper ingaan op de unieke eigenschappen, voordelen en toepassingen van de Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament.

Unieke Eigenschappen

1. Hoge Sterkte en Duurzaamheid

De Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament staat bekend om zijn uitstekende mechanische eigenschappen. Dit filament is gemaakt van hoogwaardig ABS (Acrylonitril-Butadieen-Styreen), een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is ideaal voor het maken van functionele prototypes, gereedschappen en eindproducten die bestand moeten zijn tegen fysieke belasting en slijtage.

2. Consistente Kwaliteit

Polymaker hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. Het PolyLite™ ABS filament ondergaat strenge kwaliteitscontroles tijdens het productieproces om een consistente diameter en ronde vorm te garanderen. Dit resulteert in een gelijkmatige doorvoer tijdens het printen, wat essentieel is voor het produceren van nauwkeurige en betrouwbare prints.

3. Uitstekende Hechting en Afwerking

Een van de uitdagingen bij het werken met ABS filamenten is het minimaliseren van warping en delaminatie. De Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament biedt uitstekende hechtingseigenschappen, zowel tussen de lagen als op het printbed, wat zorgt voor een gladde afwerking en sterke verbindingen. Dit maakt het filament bijzonder geschikt voor grote en complexe prints.

Voordelen

1. Geschikt voor Diverse Toepassingen

Dankzij de veelzijdigheid van het PolyLite™ ABS filament is het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu werkt aan functionele onderdelen, prototypes, behuizingen of creatieve projecten, dit filament biedt de prestaties die je nodig hebt. Het is bestand tegen hoge temperaturen en mechanische belasting, waardoor het een betrouwbare keuze is voor veeleisende projecten.

2. Gemakkelijk te Printen

Hoewel ABS filamenten bekend staan om hun uitdagende printgedrag, heeft Polymaker ervoor gezorgd dat de PolyLite™ ABS Wit Filament gemakkelijk te printen is met de meeste desktop 3D-printers. Het filament vereist een verwarmd printbed en een geventileerde printomgeving, maar met de juiste instellingen kunnen zelfs beginners consistente en kwalitatieve resultaten bereiken.

3. Milieuvriendelijk

Polymaker is toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. De PolyLite™ ABS filamenten zijn ontwikkeld met aandacht voor milieuvriendelijkheid, en het productieproces is geoptimaliseerd om verspilling te minimaliseren en energieverbruik te verminderen. Hierdoor kun je met een gerust hart printen, wetende dat je een milieubewuste keuze maakt.

Toepassingen

1. Functionele Prototypes

Voor ingenieurs en ontwerpers is het essentieel om functionele prototypes te kunnen maken die nauwkeurig de uiteindelijke producten nabootsen. De Polymaker PolyLite™ ABS Wit Filament biedt de mechanische eigenschappen die nodig zijn voor het testen en evalueren van ontwerpen, wat helpt om het productontwikkelingsproces te versnellen.

2. Consumentenelektronica

ABS is een veelgebruikt materiaal in de elektronica-industrie vanwege zijn sterkte en hittebestendigheid. Het PolyLite™ ABS filament kan worden gebruikt om behuizingen, houders en andere componenten te printen die bestand moeten zijn tegen dagelijkse slijtage en mechanische belasting.

3. Modelbouw en Creatieve Projecten

Voor hobbyisten en makers biedt het PolyLite™ ABS filament eindeloze mogelijkheden. Van gedetailleerde schaalmodellen tot aangepaste onderdelen en decoratieve objecten, dit filament kan worden gebruikt om hoogwaardige en duurzame creaties te maken.

filament specificaties
Diameter en tolerantie1.75±0.03mm
Aanbevolen print temperatuur245 - 265 °C
Aanbevolen bed temperatuur90 –100 °C
Aanbevolen print snelheid30 - 50 mm/s
Netto gewicht1.0kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed