Bijzondere 3D prints met eSun's eTwinkling PLA filament

Ben je op zoek naar een 3D printer filament waarmee je bijzondere, mooie en opvallende 3D prints kunt maken? Dan is eSun's eTwinkling PLA filament een uitstekende keuze. In dit artikel vertel ik je waarom dit filament zo speciaal is en hoe je het het beste kunt gebruiken.

eTwinkling filament met glinsterende stukjes

eTwinkling filament is een PLA filament met glinsterende stukjes erin. Dit zorgt voor een erg mooi en speels effect, waardoor het filament uitermate geschikt is voor speciale 3D prints die mogen opvallen. De glinstering komt het beste tot zijn recht met een gerichte lichtbron of in volle zon.

Aparte kleuren

Het eTwinkling filament is verkrijgbaar in verschillende mooie en aparte kleuren, namelijk blauw, goud, paars, rood, warm oranje, transparant en zwart. Deze kleuren zijn echt anders dan dezelfde kleuren in PLA+ filament. Zo zijn het rode en het blauwe eTwinkling filament donker van kleur en heeft het warm oranje filament een mooie mandarijn oranje kleur. Transparant wordt door de glitters erg zilverachtig.

Het infill patroon bij de bloemen is nog zichtbaar omdat mijn vrouw dat mooi vindt.

Makkelijk te printen

Doordat het eTwinkling filament een PLA filament is met glitters erin, is het een erg makkelijk 3D printer filament om mee te printen. Alle 3D prints op de foto's zijn gemaakt op een Ender 3 3D printer, met de printkop op 205°C en het verwarmde bed op 60°C. Je hebt geen afgesloten 3D printer nodig en kunt gewoon een messing printkop (nozzle) gebruiken.


Conclusie