Menu
Your Cart

1.75mm PLA+ filament

1.75mm PLA+ filament

Wat is PLA+?

PLA+ is een verbeterde versie van PLA, of polylactide. Het is gemaakt van herbruikbare grondstoffen, zoals maiszetmeel. Het heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon PLA filament. PLA+ is sterker, soepeler en heeft een betere warmte- en krimpbestendigheid. Het is ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het beter is voor het milieu dan bijvoorbeeld ABS.

Waar gebruik je PLA+ voor?

PLA+ is een populair filament om mee te 3D printen. Het heeft een aantal unieke eigenschappen, waaronder een hoge mate van transparantie, een gladde afwerking en een hoge weerstand tegen vervorming. PLA+ filament is dus erg veelzijdig. Dit filament is eeen uitstekende keuze voor zowel 3D prints die er alleen mooi uit moeten zien als ook voor 3D prints die functioneel moeten zijn.

Hoe 3D print je met PLA+ filament?

PLA+ filament 3D print net zoals gewoon PLA filament, alleen op een iets hogere temperatuur. Omdat PLA+ filament nog minder last heeft van krimp tijdens het afkoelen, is een afgesloten 3D printer niet nodig. Ook verspreid PLA+ filament geen schadelijke dampen tijdens het 3D printen. Extra ventilatie of een speciaal filter is dus ook niet nodig.

Kijk op het tabblad specificaties bij het filament voor meer informatie over dat specifieke filament.

Fabrikant: 3D Lac
De welbekende 3D LAC hechtspray is het ideale hechtmiddel om uw 3D prints aan het printbed te laten plakken.Inhoud: 400 ml.|Let op: Dit is een spuitbus en verneveld. Laat het niet op de assen van uw 3D printer komen...
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Fabrikant: 3D Lac
Dit is de plus versie van de welbekende 3D LAC hechtspray. Dit is speciaal ontwikkeld voor printoppervlakken die al iets van een coating hebben.Inhoud: 100ml...
€9,49
Excl. BTW:€7,84
Fabrikant: 3D Lac
3D LAC Stick De 3D LAC Stick is een 80 ml stick speciaal ontworpen voor 3D-printers. Het verbetert de hechting van filamenten zoals PLA, ABS en PETG op het printbed, waardoor het printproces soepeler verloopt.Kenmerken: Geschikt voor diverse filamenten zoals..
€5,84
Excl. BTW:€4,83
Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
eSun PLA+ Black / Zwart Filament
Bestseller
Fabrikant: eSun
Over eSun PLA+ Black / Zwart FilamenteSun PLA+ black is een mooi zwart 1.75mm filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3D-printer filament.Op het tabblad "Specificaties" vindt u alle technische informatie over dit PLA+ filament, zoals aanbevolen temperaturen en printsnelheid...
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: eSun
Over eSun PLA+ Black / Zwart Filament 3kgDit is een mooi zwart PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament.Op het tabblad "Specificaties" vindt u alle technische informatie over dit PLA+ filament, zoals aanbevolen temperaturen en printsnelheid...
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Eryone PLA+ Black / Zwart Filament
Bestseller
Fabrikant: Eryone
Hoofdkenmerken Helderheid en consistentie Het Eryone PLA+ Black / Zwart Filament biedt een uitstekende helderheid en consistentie, waardoor uw prints er professioneel uitzien. Met dit filament kunt u fijne details en complexe ontwerpen met gemak vastleggen. De diepe zwarte kleur voegt een vleugje ..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PLA+ Grey / Grijs Filament Dit is een mooi grijs PLA+ filament van het merk Eryone. Het is een makkelijk en populair 3d printer filamentOp het tabblad "Specificaties" vindt u alle technische informatie over dit PLA+ filament, zoals aanbevolen temperaturen en printsnelheid.Er..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
eSun PLA+ Grey / Grijs Filament
Bestseller
Fabrikant: eSun
Over 1.75mm eSun PLA+ Grey / Grijs FilamentDit is een mooi grijs PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3D-printer filament. Deze kleur PLA+ filament is ook verkrijgbaar als refilament. Dit filament is geschikt voor alle 3D-printers en alle 3D pennen die 1.75mm f..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: eSun
eSun PLA+ Grey / Grijs Filament 3kgeSun PLA+ grey is een mooi grijs 1.75mm filament op een rol van 3 kilo. Het is een makkelijk en populair 3D-printer filamentOp het tabblad "Specificaties" vindt u alle technische informatie over dit PLA+ filament, zoals aanbevolen temperaturen en printsnelheid...
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Fabrikant: eSun
Over eSun PLA+ Silver / Zilver Filament Dit is een mooi zilvergrijs PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament. Deze kleur PLA+ filament is ook verkrijgbaar als refilament. Dit filament is geschikt voor alle 3D-printers en alle 3D pennen die 1.75mm fi..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Eryone
Over Eryone PLA+ Cool White / Koud Wit FilamentEryone PLA+ Cold white is een koud mooi wit PLA+ filament van het merk Eryone. Het is een makkelijk en populair 3D-printer filamentOp het tabblad "Specificaties" vindt u alle technische informatie over dit PLA+ filament, zoals aanbevolen temperature..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 46