Menu
Your Cart

Silk PLA filament

Silk PLA filament

Hier vind u al onze 1.75mm Silk PLA filamenten. Dit zijn PLA filamenten, maar dan met een mooie zijdeglans.

Fabrikant: Eryone
Opvallende Zilveren Kleur Dit filament heeft een opvallende zilveren kleur die perfect is voor het creëren van objecten die een beetje extra glans nodig hebben. De zilveren kleur geeft je prints een luxe uitstraling en maakt ze perfect voor geschenken, decoratieve objecten en nog veel meer. Het zil..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLa Silver / Zilver FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk filament datgene wat je zoekt! eSilk filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op schijnt...
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: Eryone
Luxe en zijdeachtige uitstraling Eryone Silk PLA Wit is een hoogwaardig filament dat bekend staat om zijn luxueuze en zijdeachtige uitstraling. Het filament heeft een unieke glans en textuur die zorgen voor een buitengewone afwerking van uw 3D-prints. Of u nu een gepersonaliseerd cadeau wilt ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA White / Wit FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk filament datgene wat je zoekt! eSilk filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op schijnt. Dit..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Red / Rood FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk filament datgene wat je zoekt! eSilk filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op schijnt. Dit ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Jacinth / Jacinth Filament is een van de nieuwste producten die door Esun is ontwikkeld. Esilk is gemodificeerd PLA waarbij felle materialen zijn toegevoegd om het uiterlijk meer glanzend te krijgen. ESilk-PLA lijkt qua eigenschappen zeer op PLA-filament, zoals goede ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
eSun eSilk PLA Yellow / Geel Filament
Niet op voorraad
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Yellow / Geel FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk PLA filament datgene wat je zoekt! eSilk PLA filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op sc..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Dark Yellow / Donker Geel FilamenteSilk is een van de nieuwste producten die door Esun is ontwikkeld. eSilk is gemodificeerd PLA waarbij felle materialen zijn toegevoegd om het uiterlijk meer glanzend te krijgen. eSilk-PLA lijkt qua eigenschappen zeer op PLA-filament, z..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: Eryone
De Schitterende Koperen Kleur Geniet van een prachtige koperen glans op jouw 3D-prints met Eryone Silk PLA Copper / Koper Filament. Dit filament heeft een unieke afwerking die de kleur doet schitteren in het licht, waardoor jouw prints er extra luxe en professioneel uitzien.Soepel Pr..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: Eryone
Schitterende Gouden Kleur Bent u op zoek naar een hoogwaardig filament dat uw 3D-printprojecten een luxe uitstraling geeft? Dan is Eryone Silk PLA Gold / Goud Filament de perfecte keuze voor u! Dit filament is van hoge kwaliteit en heeft een schitterende gouden kleur die uw creaties naar een hoger ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Copper / Koper FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk filament datgene wat je zoekt! eSilk filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op schijnt. ..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Fabrikant: eSun
Over eSun eSilk PLA Gold / Goud FilamentWil je graag een 3D print maken met een luxe uitstraling? Dan is eSilk filament datgene wat je zoekt! eSilk filament heeft een intense kleur met een zijdeglans afwerking. Dit zorgt ervoor dat je 3D print mooi glanst wanneer er licht op schijnt. Dit..
€21,99
Excl. BTW:€18,17
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24