Menu
Your Cart

1.75mm PC filament

1.75mm PC filament

PC filament, ook bekend als polycarbonaat filament, is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor een breed scala aan 3D-printtoepassingen. In deze categoriebeschrijving zullen we de eigenschappen van PC filament beschrijven, de verschillende toepassingen voor 3D-printen en enkele tips delen voor het printen met PC filament.

Eigenschappen van PC Filament

PC filament is een thermoplastisch polymeer dat bekend staat om zijn sterkte, stijfheid en taaiheid. Het heeft een hoge hittebestendigheid en kan temperaturen tot 150 °C weerstaan, waardoor het een goede keuze is voor toepassingen die hoge temperaturen vereisen. PC filament is ook bestand tegen impact en heeft een goede chemische bestendigheid, waardoor het geschikt is voor toepassingen die blootstaan aan chemicaliën of schokken.

Toepassingen van PC Filament in 3D Printen

C filament is een populaire keuze voor 3D-printen vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van functionele onderdelen, zoals machineonderdelen, behuizingen, tandwielen en scharnieren. Vanwege de hittebestendigheid is het ook geschikt voor toepassingen in de automobiel- en luchtvaartindustrie. PC filament wordt ook gebruikt voor het maken van transparante onderdelen, zoals lenzen en vensters.

Tips voor 3D-printen met PC Filament

PC filament vereist een hogere printtemperatuur dan veel andere filamentsoorten, meestal tussen de 240-270 °C. Het is belangrijk om de juiste printtemperatuur en snelheid te gebruiken om ervoor te zorgen dat het filament goed smelt en vloeit. PC filament krimpt meer dan andere filamentsoorten, dus het is belangrijk om de juiste printinstellingen te gebruiken om kromtrekken te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen om een ​​verwarmd printbed te gebruiken bij het printen met PC filament om hechting aan het bed te verbeteren.

Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: RepRapper
Ongeëvenaarde Sterkte en Duurzaamheid: RepRapper Polycarbonaat Filament staat synoniem voor kracht en veerkracht. Dankzij de unieke eigenschappen van polycarbonaat biedt dit filament ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor functionele prototypes, gereedschappen en product..
€31,97 €39,95
Excl. BTW:€26,42
Fabrikant: RepRapper
RepRapper PC Polycarbonaat White / Wit FilamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgero..
€31,97 €39,95
Excl. BTW:€26,42
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper PC Polycarbonaat Transparant / Transparant FilamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D-printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D-printer filament van RepRa..
€33,96 €39,95
Excl. BTW:€28,07
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper PC Polycarbonaat Red / Rood FilamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes op..
€31,97 €39,95
Excl. BTW:€26,42
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper PC PolyCarbonaat Yellow / Geel FilamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met dit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes..
€31,97 €39,95
Excl. BTW:€26,42
Fabrikant: RepRapper
Schitterend Blauw Filament Ontdek het RepRapper PC Polycarbonaat Blue Filament, een essentiële toevoeging aan elke 3D-printer setup. Met zijn diepe blauwe kleur en ondoorzichtige karakter brengt dit filament een vleugje levendigheid en stijl aan al je prints. Het is niet alleen esthetisch aantr..
€31,97 €39,95
Excl. BTW:€26,42
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7