Menu
Your Cart

1.75mm Polyterra PLA filament

1.75mm Polyterra PLA filament

Wat is Polyterra PLA?

Polyterra PLA is een speciaal PLA (polylactic acid) filament gemaakt door Polymaker. Het is een eco vriendelijk filament. Polyterra is een "next generation of environmentally friendly" filament. Polyterra filament bevat minder PLA dan gewone PLA-filamenten en bevat biocomposiet. Hierdoor is Polyterra veel taaier dan reguliere PLA-filamenten.

Waar gebruik je Polyterra PLA voor?

Polyterra is een mooi mat filament dat mooi uitvloeit. Lijnen van verschillende lagen vallen hierdoor minder op. Ook is er Polyterra filament in pasteltinten. Polyterra PLA-filament is dus bijzonder geschikt voor 3D prints die mat moeten zijn. Doordat Polyterra PLA-filament taaier is dan andere PLA-filamenten, kan het ook prima gebruikt worden om functionele onderdelen mee te 3D-printen.

Hoe 3D-print je met Polyterra PLA-filament?

Polyterra PLA print met dezelfde temperaturen als een ander PLA-filament. Dit filament heeft ook geen afgesloten 3D-printer nodig. Ook verspreid Polyterra PLA-filament geen schadelijke dampen tijdens het 3D-printen. Extra ventilatie of een speciaal filter is dus ook niet nodig.

Kijk op het tabblad specificaties bij het filament voor meer informatie over dat specifieke filament.

Fabrikant: Polymaker
Innovatieve Biologisch Afbreekbare Filament Ontdek de revolutie in 3D-printen met Polymaker PolyTerra™ PLA Pastel Rainbow filament. Dit geavanceerde filament is vervaardigd met behulp van geavanceerde biologisch afbreekbare materialen, waardoor het niet alleen indrukwekkende prints produceert, maar..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
Levendige Oranje-Lava Rode Kleur Het Polymaker PolyTerra™ gradiënt PLA Fall filament is doordrenkt met de warme tonen van herfstbladeren, waardoor je prints een levendige uitstraling krijgen die de aandacht trekt. Met zijn opvallende oranje-lava rode kleur voegt dit filament een vleugj..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
levendige kleur Dompel jezelf onder in de wereld van kleur met Polymaker PolyTerra™ gradiënt PLA Spring. Deze filamenten zijn doordrenkt met de levendige tinten van de lente, waardoor je prints een verfrissende uitstraling krijgen. Het voorjaarsgroen van dit filament komt tot leven in elke laag, ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
Ontdek de Zomerse Schoonheid van Polymaker PolyTerra™ Gradiënt PLA Summer Het Polymaker PolyTerra™ gradiënt PLA Summer filament brengt de warmte en levendigheid van de zomer rechtstreeks naar je 3D-printprojecten. Met zijn unieke eigenschappen en veelzijdige toepassingen is dit filament een must-..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
Polymaker PolyTerra™ gradiënt PLA Winter Ervaar de innovatie van duurzame 3D-printmaterialen met de Polymaker PolyTerra™ gradiënt PLA Winter. Deze hoogwaardige PLA-filamenten zijn ontworpen met zowel prestaties als milieubewustzijn in gedachten. Ontdek de unieke kenmerken: Eco-vriende..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Polymaker
Duurzaamheid en MilieuvriendelijkheidHet Polymaker PolyTerra™ PLA Cappuccino filament is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook vriendelijk voor het milieu. Gemaakt van biologisch afbreekbaar PLA-materiaal, draagt dit filament bij aan duurzaam printen zonder concessies te doen aan de p..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Polymaker PolyTerra™ PLA Ash Grey / As grijs Filament
Nieuw! Niet op voorraad
Fabrikant: Polymaker
Polymaker PolyTerra™ PLA Ash Grey / As grijs Filament Polymaker PolyTerra™ PLA Ash Grey / As grijs Filament Het Polymaker PolyTerra™ PLA Ash Grey Filament is een hoogwaardige 3D-printmateriaal dat perfect is voor verschillende projecten. Het fil..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
Over Polymaker PolyTerra PLA Charcoal Black / Houtskool Zwart FilamentHet is een mooie zwarte houtskool kleur PLA Filament.Gemakkelijke verwerkingPolyTerra print net als PLA, dus er hoeven geen printinstellingen te worden gewijzigd en de overhang- en bridging-functies kunnen zelfs beter pre..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
Over Polymaker PolyTerra PLA Fossil Grey / Fossiel Grijs FilamentHet is een mooi Fossiel Grijze kleur PLA Filament.Gemakkelijke verwerkingPolyTerra print net als PLA, dus er hoeven geen printinstellingen te worden gewijzigd en de overhang- en bridging-functies kunnen zelfs beter presteren da..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
Polymaker PolyTerra™ PLA Marble Limestone / kalksteen..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Fabrikant: Polymaker
Over Polymaker PolyTerra PLA Marble White / Marmer Wit FilamentDit is een mooi marmer witte kleur PLA Filament.Gemakkelijke verwerkingPolyTerra print net als PLA, dus er hoeven geen printinstellingen te worden gewijzigd en de overhang- en bridging-functies kunnen zelfs beter presteren dan PL..
€19,99
Excl. BTW:€16,52
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 48