Menu
Your Cart

2.85/3.0mm PLA filament

2.85/3.0mm PLA filament

PLA (polylactic acid) filament is een erg makkelijk filament om mee te printen. Het is ook nog eens een biologisch afbreekbaar filament.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit)  geeft in dit filmpje uitleg over ABS en PLA filament

/p>

 

Enkele voordelen van PLA filament op een rij:

 • Het stinkt niet tijdens het printen. Dit kan dus gewoon in bijvoorbeeld de woonkamer.
 • Het trekt nauwelijk krom tijdens het printen (warping). Waardoor er minder prints mislukken.
 • Het is goed na te bewerken (schuren, boren, verven), waardoor u een object echt kunt maken zoals u dit wilt!
 • Dit filament kan geprint worden zonder verwarmd printbed.

PLA filament is biologisch afbreekbaar

Dit ilament is gemaakt van duurzame materialen zoals tapioca, suikerriet en mais. Hierdoor zal het langzaam weer verteren en is het niet belastend voor het milieu zoals bijvoorbeeld ABS filament dat is.

Waarom voor 3mm PLA filament kiezen?

3mm filament wordt door de zeer populaire Ultimaker 3D printers gebruikt. Ook vinden veel mensen het dikkere 3.0mm filament minder broos dan het dunnere 1.75mm filament. Dit alles maakt 3.0mm PLA filament een erg populair filament om mee te 3D printen.

Over ons filament

Al onze 3mm filamenten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

 • Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen.
 • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
 • Snelle levering
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
 • Uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende prijs.
 • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

Fabrikant: RepRapper
Over 2.85mm zwart PLA filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D filament, Schrijf alstublieft een review!Over PLA filament3mm PLA filament is op dit moment het 1 na populairste materiaal om mee te 3D printen. Dit komt vooral omdat ..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: eSun
Over 2.85mm zilver PLA+ filamentDit is een mooi zilvergrijs PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament.eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat eSun nauw ..
€18,98
Excl. BTW:€15,69
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm glanzend grijs PLA filamentDit is een mooi grijs PLA filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in Ultimaker 3D printers.Dit 3mm filament hebben wij zo laag geprijsd, omdat dit een uitlopend product is. OP = OP!..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Fabrikant: RepRapper
Over 2.85mm kleurveranderend PLA filament grijs witDit 3D printer filament verandert onder invloed van de temperatuur van kleur. Koud is het grijs en naar mate het warmer wordt, verandert dit naar wit. Dit is een makkelijk te gebruiken PLA filament.Waarom voor ons kiezen? Erg ..
€14,99 €24,99
Excl. BTW:€12,39
Fabrikant: RepRapper
Over 2.85mm wit PLA filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D filament, Schrijf alstublieft een review!Over PLA filament3mm PLA filament is op dit moment het 1 na populairste materiaal om mee te 3D printen. Dit komt vooral omdat PL..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: RepRapper
Over 2.85mm rood PLA filamentUw mening telt veel zwaarder dan wat wij hier neerzetten. Heeft u ervaring met ddit 3D filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer ee..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: eSun
Over2.85mm oranje PLA+ filamentDit is een mooi oranje PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament.eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer filamenten en is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. doordat eSun nauw samen..
€18,98
Excl. BTW:€15,69
Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm donkeroranje PLA filamentDit is een mooi oranje PLA filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in Ultimaker 3D printers.Dit 3mm filament hebben wij zo laag geprijsd, omdat dit een uitlopend product is. OP = OP!..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
3mm geel PLA filament
Bestseller
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm geel PLA filamentDit is een mooi geel PLA filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in Ultimaker 3D printers.Dit 3mm filament hebben wij zo laag geprijsd, omdat dit een uitlopend product is. OP = OP!..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm lichtgeel PLA filamentDit is een mooi geel PLA filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in Ultimaker 3D printers.Dit 3mm filament hebben wij zo laag geprijsd, omdat dit een uitlopend product is. OP = OP!..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
2.85mm goud PLA+ filament
Out Of Stock
Fabrikant: eSun
Over 2.85mm goud PLA+ filamentDit is een mooi goud PLA+ filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament...
€18,98
Excl. BTW:€15,69
Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm donkergeel PLA filamentDit is een mooi goudgeel PLA filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in Ultimaker 3D printers.Dit 3mm filament hebben wij zo laag geprijsd, omdat dit een uitlopend product is. OP = OP!..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 34
Notice: Undefined variable: response in /var/www/clients/client12/web16/web/index.php on line 31