Menu
Your Cart

3mm HIPS-filament

3mm HIPS-filament

HIPS-filament is een thermoplastisch polymeer dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit. Het materiaal is gemakkelijk te printen en heeft een gladde, matte afwerking. HIPS staat voor High Impact Polystyrene en wordt vaak gebruikt in de productie van consumentenproducten zoals sverpakkingen en elektronica.

Toepassingen van 3mm HIPS-Filament in 3D-Printen

3mm HIPS-filament is een populair materiaal voor 3D-printen vanwege zijn eigenschappen. Het materiaal is lichtgewicht, sterk en kan worden gebruikt om modellen te printen met fijne details en nauwkeurigheid. HIPS-filament kan ook worden gebruikt als ondersteuningsmateriaal voor andere 3D-geprinte objecten, omdat het gemakkelijk kan worden verwijderd met limoneen.

Tips voor het 3D-printen van 3mm HIPS-Filament

Om het beste resultaat te krijgen bij het printen met 3mm HIPS-filament, zijn hier enkele tips:

  • Gebruik een printkop met een verwarmd bed om kromtrekken te voorkomen.
  • Gebruik een laagdikte van 0,1-0,3 mm voor de beste kwaliteit.
  • Print op een temperatuur tussen 220-240°C. Gebruik limoneen om eventuele resten van het ondersteuningsmateriaal te verwijderen.
  • Bewaar het filament in een droge omgeving om vochtabsorptie te voorkomen.
Fabrikant: Filament & meer
Professionele kwaliteit voor hoogwaardige 3D-prints Met het F&M HIPS Black / Zwart Filament ben je verzekerd van professionele kwaliteit voor hoogwaardige 3D-prints. Dit filament is speciaal ontworpen om prachtige, gedetailleerde prints te leveren met een consistente kleur en afwerking. Het..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Levendige prints met helderwit filament Het F&M HIPS Wit Filament biedt de perfecte basis voor al je 3D-printingprojecten. Dit filament zorgt voor levendige en heldere prints die eruit springen. Of je nu een professionele ontwerper bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve hobby, ..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Levendige rode kleur voor 3D-prints De F&M Hips Red / Rood Filament biedt een opvallende rode kleur waardoor je 3D-prints er echt uitspringen. Met deze kleur maak je gegarandeerd een blijvende indruk. De kleur is levendig en helder, waardoor je prints er professioneel en indrukwekkend uitzien. ..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Oranje Filament voor levendige en gedurfde projecten Het gebruik van levendige kleuren in 3D-prints kan een project tot leven brengen en opvallen tussen de rest. Het F&M HIPS Orange / Oranje Filament is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar levendige kleuren. Het oranje filament..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Levendige en heldere prints met F&M HIPS Geel Filament Het F&M HIPS Geel Filament is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar levendige en heldere prints. Of je nu een professionele ontwerper bent of gewoon op zoek bent naar een hobby, dit filament zal zeker aan je verwachtinge..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Fabrikant: Filament & meer
Levendige grasgroene kleurHet F&M HIPS Gras Groen Filament biedt een levendige grasgroene kleur waarmee je jouw 3D-prints kunt laten opvallen. Deze heldere en frisse kleur geeft een vrolijke uitstraling aan jouw objecten en is geschikt voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Maak un..
€4,95 €7,49
Excl. BTW:€4,09
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6