Menu
Your Cart

RepRapper ABS White / Wit Filament

RepRapper ABS White / Wit Filament
RepRapper ABS White / Wit Filament
RepRapper ABS White / Wit Filament
-26 %
RepRapper ABS White / Wit Filament
RepRapper ABS White / Wit Filament
RepRapper ABS White / Wit Filament
RepRapper ABS White / Wit Filament
Deze aanbieding geldt nog
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€12,95
€17,50
Excl. BTW: €10,70
  • Model: ABS-1.75mm-1kg-White-Wit
  • Bruto gewicht: 1.30kg
  • Afmetingen verpakking: 16.00cm x 16.00cm x 9.00cm
  • EAN: 0756040534639

Verbluffend Witte Kleur

De RepRapper ABS Wit / Wit Filament biedt u een verbluffend witte kleur die uw 3D-prints naar een hoger niveau tilt. Of u nu gepersonaliseerde cadeaus, functionele prototypes of artistieke modellen maakt, dit filament geeft uw creaties een onberispelijke witte afwerking. De levendige en heldere kleur van het filament zorgt ervoor dat uw prints er professioneel uitzien en de aandacht trekken van iedereen die ze ziet.

Dit filament heeft een uitstekende kleurconsistentie, waardoor uw prints er consistent en uniform uitzien, laag na laag. De witte kleur biedt een perfecte basis voor het toevoegen van extra details of kleureffecten met schilderen of verfraaiing. Of u nu een beginner of een ervaren 3D-printer bent, het RepRapper ABS Wit / Wit Filament is de ideale keuze om uw prints naar een hoger niveau te tillen.

Compatibiliteit met Bambu Lab AMS-systeem

Het RepRapper ABS Wit / Wit Filament past PERFECT bij het Bambu Lab AMS-systeem. Met deze naadloze integratie kunt u zonder gedoe en problemen genieten van uw 3D-printervaring. Of u nu een professionele ontwerper bent of gewoon een hobbyist, het Bambu Lab AMS-systeem in combinatie met het ABS Wit / Wit Filament zorgt voor betrouwbare en hoogwaardige prints.

Het Bambu Lab AMS-systeem biedt geavanceerde functionaliteiten en gebruiksgemak, waardoor u gemakkelijk en snel kunt beginnen met 3D-printen. Het is speciaal ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid, waardoor u keer op keer perfecte prints kunt maken. Door het RepRapper ABS Wit / Wit Filament te combineren met het Bambu Lab AMS-systeem, kunt u profiteren van de optimale prestaties en de beste printresultaten.

Vertrouw op de RepRapper ABS Wit / Wit Filament voor uw 3D-printprojecten

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig filament dat voldoet aan al uw 3D-printbehoeften, dan is het RepRapper ABS Wit / Wit Filament de juiste keuze voor u. Dit filament staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor het een favoriet is onder professionals en enthousiaste makers.

Met het RepRapper ABS Wit / Wit Filament kunt u met vertrouwen 3D-printen, wetende dat elk detail en elke laag perfect zal zijn. Het filament is vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen om consistente resultaten te garanderen. Het biedt uitstekende hechting tussen de lagen, waardoor uw prints duurzaam en stevig zijn.

Of u nu kleine decoratieve objecten, functionele onderdelen of complexe modellen print, het RepRapper ABS Wit / Wit Filament levert keer op keer uitstekende resultaten. U kunt erop vertrouwen dat dit filament uw 3D-printprojecten naar een hoger niveau tilt en voldoet aan al uw verwachtingen.

filament specificaties
Diameter en tolerantie1.75±0.03mm
Aanbevolen print temperatuur230 °C - 260°C
Aanbevolen bed temperatuur70°C - 100 °C
Aanbevolen print snelheid50~80 mm/s
Aanbevolen koelventilator instellingLaag voor een mooi oppervlakte
Netto gewicht1.0kg
CertificeringRoHS, ISO 9001

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed