Menu
Your Cart

F&M Hips Red / Rood Filament

F&M Hips Red / Rood Filament
F&M Hips Red / Rood Filament
F&M Hips Red / Rood Filament
-34 %
F&M Hips Red / Rood Filament
F&M Hips Red / Rood Filament
F&M Hips Red / Rood Filament
F&M Hips Red / Rood Filament
Deze aanbieding geldt nog
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€4,95
€7,49
Excl. BTW: €4,09
  • Model: HIPS-3mm-1kg-Red-Rood
  • Bruto gewicht: 1.30kg
  • Afmetingen verpakking: 16.00cm x 16.00cm x 10.00cm

Levendige rode kleur voor 3D-prints

De F&M Hips Red / Rood Filament biedt een opvallende rode kleur waardoor je 3D-prints er echt uitspringen. Met deze kleur maak je gegarandeerd een blijvende indruk. De kleur is levendig en helder, waardoor je prints er professioneel en indrukwekkend uitzien. Het materiaal is ook duurzaam en sterk, zodat je prints langer meegaan.

Uitstekende printprestaties en veelzijdigheid

Dit filament is niet alleen aantrekkelijk vanwege de kleur, maar het heeft ook uitstekende printprestaties. Het heeft een hoge mate van precisie en is geschikt voor verschillende soorten 3D-printers. Bovendien is het materiaal veelzijdig en kan het worden gebruikt voor verschillende projecten, zoals kunst, prototypes, speelgoed en meer. Het filament is ook gemakkelijk te printen en veroorzaakt minimale verstoppingen, waardoor het perfect is voor zowel beginners als ervaren 3D-printers.

Hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Het F&M Hips Rood Filament is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden. Het filament is bestand tegen vervorming en kromtrekken, wat betekent dat je prints er altijd netjes uit zullen zien. Het filament is ook bestand tegen UV-straling, waardoor het perfect is voor prints die aan natuurlijk licht worden blootgesteld. Bovendien heeft dit filament een hoge slagvastheid, waardoor het bestand is tegen stoten en krassen. Dit betekent dat je prints langer meegaan en er altijd fantastisch uitzien.

filament specificaties
Diameter en tolerantie3.0+/-0.05mm.
Aanbevolen print temperatuur225 – 240oC.
Netto gewicht1.0kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed