Menu
Your Cart

informatie over verzenden


Binnen Nederland


Binnen Nederland verzenden wij bestellingen altijd met PostNL.U krijgt van ons altijd een track&trace code als uw bestelling verzonden wordt.


PostNL


PostNL levert pakketten standaard de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) af. Dit kan aan huis gebeuren, maar u kunt ook kiezen om uw bestelling op een van de vele PostNL servicepunten te laten bezorgen via pakjesgemak en deze dan op te halen wanneer het u uitkomt. Als u ervoor kiest om uw bestelling door PostNL te laten verzenden, dan krijgt u zodra wij deze verwerkt hebben een email met de track & trace code en een link naar de pagina waarop u uw zending kunt volgen. Verzenden met PostNL gaat tot 30 kilo voor 6,96 (inclusief 21% B.T.W.).


Internationale zendingen


Verzenden naar andere landen dan Nederland, gaat altijd via PostNL. Omdat direct via PostNL soms goedkoper is dan verzenden middels Myparcel (vaak bij een laag gewicht), is er soms de keuze tussen 'PostNL” en “PostNL via MyParcel”. Ook hierbij krijgt u uiteraard een track & trace code doorgestuurd waarmee u uw bestelling kunt volgen.