Menu
Your Cart

Eryone PETG White / Wit Filament

Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
Eryone PETG White / Wit Filament
€19,99
Excl. BTW: €16,52
  • Model: PETG-1.75mm-1kg-White-Wit
  • Bruto gewicht: 1.30kg
  • Afmetingen verpakking: 20.00cm x 20.00cm x 10.00cm
  • UPC: 991519127183

Ontdek de veelzijdige witte kleur van Eryone PETG Filament

Ontdek de wereld van verbluffende witte creaties met het Eryone PETG White / Wit Filament. Dit hoogwaardige filament biedt een uitstekende printkwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor het perfect is voor al je 3D-printprojecten die een heldere en stralende witte afwerking vereisen.

Of je nu een kunstenaar, een ontwerper of een hobbyist bent, met het Eryone PETG White Filament kun je verbluffende objecten creëren die de aandacht trekken en indruk maken. De witte kleur van dit filament biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie en stelt je in staat om je verbeeldingskracht tot leven te brengen.

Transparantie en kristalheldere resultaten met Eryone PETG Filament

Ervaar de transparantie en helderheid van Eryone PETG Filament. Dit filament combineert de veelzijdigheid van PETG met de eigenschappen van transparantie, waardoor je verbluffende prints kunt maken die een glasheldere uitstraling hebben.

Of je nu transparante prototypes wilt maken, verlichte objecten wilt printen of artistieke creaties wilt produceren, het Eryone PETG Filament biedt de perfecte oplossing. Met zijn uitstekende optische eigenschappen en hoge transparantie, zorgt dit filament voor kristalheldere resultaten die je verbeelding tot leven brengen.

De perfecte witte kleurcode voor precisie en consistentie

Ben je op zoek naar de perfecte witte kleur voor je 3D-printprojecten? Ontdek de Eryone PETG White Filament kleurcode. Met deze kleurcode kun je de gewenste tint wit selecteren en nauwkeurig repliceren, zodat je prints altijd consistent en uniform zijn.

De kleurcode voor het Eryone PETG White Filament is #FFFFFF, wat overeenkomt met een zuiver witte kleur. Deze kleurcode is de standaard voor witte tinten en zorgt ervoor dat je prints de gewenste helderheid en uitstraling hebben.

Met deze kleurcode kun je jouw ontwerpen afstemmen op specifieke kleurvereisten en esthetische voorkeuren. Of je nu een minimalistische stijl wilt bereiken, een uniforme look wilt creëren of een specifieke witte tint wilt gebruiken, de Eryone PETG White Filament kleurcode geeft je de controle over de kleur van je prints.

filament specificaties
Diameter en tolerantie1.75+/-0.03mm
Aanbevolen print temperatuur230-250°C
Aanbevolen bed temperatuur70-85°C
Aanbevolen print snelheid30-80mm/s
Netto gewicht1.0kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Tags: 1.75 , petg , wit