Menu
Your Cart

Mechanische endstop

Mechanische endstop
-21 %
Mechanische endstop
€1,98
€2,50
Excl. BTW: €1,64
  • Model: electronica-mechendstop
  • Bruto gewicht: 0.01kg
  • Afmetingen verpakking: 2.00cm x 4.00cm x 2.00cm

Mechanische endstop: de ultieme oplossing voor precieze positiemeting

Een Mechanische endstop is een essentieel onderdeel van elke 3D-printer of CNC-machine die precisie vereist bij het bepalen van de uiteindelijke positie van het bewegende object. Het bestaat uit een microschakelaar die reageert op fysieke contact met een stijve bar of blok, waardoor de beweging van de machine stopt wanneer de endstop is bereikt.

Met een Mechanische endstop kun je zorgen voor consistente en precieze positiemeting, waardoor je eindproducten van hoge kwaliteit kunt produceren. Bovendien kun je de endstop eenvoudig instellen en aanpassen aan je specifieke behoeften, waardoor je de nauwkeurigheid kunt verbeteren.

Een Mechanische endstop is ook duurzaam en betrouwbaar, aangezien het bestaat uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie. Hierdoor kun je jarenlang gebruik maken van de endstop zonder dat je te maken krijgt met problemen of uitval.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor precieze positiemeting in je 3D-printer of CNC-machine, dan is een Mechanische endstop een uitstekende keuze. Het biedt de nauwkeurigheid en duurzaamheid die je nodig hebt om hoogwaardige eindproducten te produceren.

Interface

De mechanische endstop heeft een standaard  4 pin .100" aansluiting. De pinout voor de aansluiting is:

  1. 5V.
  2. GND.
  3. GND.
  4. Signaal.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed