Menu
Your Cart

Sainsmart LCD12864 controller

Sainsmart LCD12864 controller
Sainsmart LCD12864 controller
€12,50
Excl. BTW: €10,33
  • Model: electronica-12864lcd-sainsmart
  • Bruto gewicht: 0.05kg
  • Afmetingen verpakking: 20.00cm x 15.00cm x 4.00cm

Scherpe en heldere weergave

Scherpe weergave: De LCD controller van Sainsmart is een display module met een resolutie van 128x64 pixels, waardoor de weergegeven tekst en afbeeldingen haarscherp zijn. Of het nu gaat om het bekijken van afbeeldingen of het lezen van tekst, dit scherm biedt een heldere en duidelijke weergave. Helderheid: Met een helderheid van 100 cd/m² is dit scherm goed zichtbaar in verschillende lichtomstandigheden. Het contrast van 1000:1 zorgt ervoor dat tekst en afbeeldingen goed leesbaar zijn, zelfs bij fel licht.

Eenvoudige en veelzijdige bediening

Eenvoudige bediening: Met de LCD controller van Sainsmart is het gemakkelijk om de gewenste informatie te verkrijgen. Het scherm is voorzien van een SPI-interface, waardoor het gemakkelijk kan worden aangesloten op verschillende microcontrollers. Veelzijdigheid: Dit scherm kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals meetapparatuur, audio- en videoweergave, en nog veel meer. Het heeft een brede kijkhoek van 160 graden, waardoor het vanuit verschillende hoeken kan worden bekeken.

Duurzaam en betrouwbaar

Duurzaamheid: De LCD controller van Sainsmart is gebouwd om lang mee te gaan. Het heeft een solide constructie en is bestand tegen stoten en trillingen. Het kan ook goed tegen extreme temperaturen, waardoor het in verschillende omgevingen kan worden gebruikt. Betrouwbaarheid: Dit scherm is ontworpen om betrouwbaar te zijn. Het heeft een levensduur van meer dan 50.000 uur en is ontworpen om te werken in verschillende omgevingen. Dit betekent dat u op de LCD controller van Sainsmart kunt vertrouwen om lang mee te gaan en uw informatie altijd weer te geven.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed