Menu
Your Cart

1.75mm PLA filament

1.75mm PLA filament

PLA (polylactic acid) filament is een erg makkelijk filament om mee te printen. Het is ook nog eens een biologisch afbreekbaar filament.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit)  geeft in dit filmpje uitleg over ABS en PLA filament

/p>

Enkele voordelen van PLA filament op een rij:

 • Het stinkt niet tijdens het printen. Dit kan dus gewoon in bijvoorbeeld de woonkamer.
 • Het trekt nauwelijk krom tijdens het printen (warping). Waardoor er minder prints mislukken.
 • Het is goed na te bewerken (schuren, boren en verven), waardoor u een object echt kunt maken zoals u dit wilt!
 • Dit filament kan geprint worden zonder verwarmd printbed.
 • PLA is gemaakt van duurzame materialen zoals tapioca, suikerriet en mais. Hierdoor zal het langzaam weer verteren en is het niet belastend voor het milieu zoals bijvoorbeeld ABS filament dat is.

Waarom voor 1.75mm PLA filament kiezen?

1.75mm filament wordt door vele grote merken 3D printers gebruikt zoals Creality, Anet, Makerbot, Wanhao, Flashforge, Leapfrog en Builder. 1.75mm filament kan veel nauwkeuriger worden geprint dan 3mm filament. Dit alles maakt het tot het populairste materiaal om mee te 3D printen.

  Wij horen graag van u!

  Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

  1.75mm beige PLA filament
  Out Of Stock
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm beige PLA filamentDit is beige PLA filament van het merk Reprapper. Het heeft een mooie, warme kleur. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in een 3D pen.Reprapper Reprapper is een Chinese fabrikant van 3D filamenten..
  €19,95
  Excl. BTW:€16,49
  Fabrikant:eSun
  Cleaning filament wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes AS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
  €9,50
  Excl. BTW:€7,85
  1.75mm twinkelend zwart PLA filament
  Bestseller
  Fabrikant:eSun
  Over 1.75mm twinkelend zwart PLA filamentDit is een mooi twinkelend zwart filament. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen. Dit filament is ook geschikt voor gebruik in 3D pennen die met PLA kunnen werken.eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer f..
  €24,99
  Excl. BTW:€20,65
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm zalmroze PLA filamentDit filament heeft een mooie, warme kleur. Het is een makkelijk filament om mee te 3D printen.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het ..
  €19,95
  Excl. BTW:€16,49
  1.75mm zwart PLA filament
  Bestseller
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm zwart PLA filament Het 1.75mm zwart PLA filament van Reprapper is een mooi zwart 3D printer filament. Dit PLA filament kan gebruikt worden in alle 3D printers die 1.75mm filament gebruiken en kan ook gebruikt worden in een 3D pen. Reprapper Reprapper is een Chinese fabrikant van 3D..
  €17,50
  Excl. BTW:€14,46
  3D LAC
  Nieuw!Bestseller
  Fabrikant:3D Lac
  De welbekende 3D LAC hechtspray is het ideale hechtmiddel om uw 3D prints aan het printbed te laten plakken.Inhoud: 400 ml.|Let op: Dit is een spuitbus en verneveld. Laat het niet op de assen van uw 3D printer komen...
  €9,95
  Excl. BTW:€8,22
  3D LAC plus
  Nieuw!Bestseller
  Fabrikant:3D Lac
  Dit is de plus versie van de welbekende 3D LAC hechtspray. Dit is speciaal ontwikkeld voor printoppervlakken die al iets van een coating hebben.Inhoud: 100ml...
  €9,49
  Excl. BTW:€7,84
  1.75mm mat grijs PLA filament
  Bestseller
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm mat grijs PLA filament Dit is been mooi grijs 3D filament van het merk Reprapper. Dit PLA filament kan gebruikt worden in alle 3D printers die 1.75mm filament gebruiken en kan ook gebruikt worden in een 3D pen. Reprapper Reprapper is een Chinese fabrikant van 3D filamenten. Ze zijn ..
  €19,95
  Excl. BTW:€16,49
  1.75mm glanzend grijs PLA filament
  Bestseller
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm glanzend grijs PLA filament Dit is been mooi glanzend grijs 3D printer filament. Dit PLA filament kan gebruikt worden in alle 3D printers die 1.75mm filament gebruiken en kan ook gebruikt worden in een 3D pen. Reprapper Reprapper is een Chinese fabrikant van 3D filamenten. ..
  €19,95
  Excl. BTW:€16,49
  1.75mm zilver eSilk PLA filament
  Bestseller
  Fabrikant:eSun
  Over 1.75mm zilver eSilk pla filamentis een van de nieuwste producten die door Esun is ontwikkeld. Esilk is gemodificeerd PLA waarbij felle materialen zijn toegevoegd om het uiterlijk meer glanzend te krijgen. ESilk-PLA lijkt qua eigenschappen zeer op PLA-filament, zoals goede mechanische..
  €24,99
  Excl. BTW:€20,65
  Fabrikant:RepRapper
  Over 1.75mm kleurveranderend PLA filament grijs witDit 3D printer filament verandert onder invloed van de temperatuur van kleur. Koud is het grijs en naar mate het warmer wordt, verandert dit naar wit. Dit PLA filament kan gebruikt worden in alle 3D printers die 1.75mm filament gebruiken en kan..
  €24,99
  Excl. BTW:€20,65
  1.75mm warm wit PLA filament eSun
  Bestseller
  Fabrikant:eSun
  Over 1.75mm warm wit PLA filamentDit is een mooi wit PLA filament van het merk eSun. Het is een makkelijk en populair 3d printer filament. Dit filament kan ook gebruikt worden in 3D pennen die met PLA filament kunnen werken.eSun is al meer dan 10 jaar actief als fabrikant van 3D printer ..
  €17,50
  Excl. BTW:€14,46
  Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 61