Menu
Your Cart

3d pennen

3d pennen

Over 3D pennen

Een 3D pen is een leuk middel om de creativiteit te stimuleren. In plaats van (2D) tekeningen, kun je er ,net als met een 3D printer, 3D creaties mee maken! Voorbeelden om zelf te maken met een 3D pen zijn er legio te vinden op internet. Omdat u zelf bepaald met welk materiaal en in welke kleur u ze maakt, is het dan toch echt uw creatie!

Onze 3D pennen kunnen werken met ABS filament en met PLA filament van 1.75mm dikte. Dit zijn makkelijk te gebruiken producten en zowel ABS filament als PLA filament zijn verkrijgbaar in erg veel verschillende kleuren. Onze 3D pennen zijn uiteraard voozien van een CE keurmerk en we bieden er 2 jaar garantie op.

Wie gebruiken er allemaal een 3d pen?

Zowel volwassenen als kinderen gebruiken 3D pennen..Zowel thuis, op school of binnen een bedrijf. Een 3d pen is ideaal als reparatie-tool maar kan ook de creativiteit stimuleren. Er zijn voldoende voorbeelden online te vinden in verschillende moeilijkheidgraden om de leukste creaties te maken. Van voetbal tot eiffeltoren.Ook zijn 3D pennen goed te gebruiken voor reparaties aan onderdelen voor bijvoorbeeld RC voertuigen of aan voorwerpen die met een 3D printer zijn gemaakt.

 

Fabrikant: Yousu
Over 3D pen oranjeDit is de IDrawing 3D pen in mooi oranje.Wat zit er in de doos: De 3D pen Een standaard voor de 3D printing pen Een handleiding in het Chinees en in het Engels Een voedingkabel voor de 3D pen met een USB-aansluiting Een AC/DC adapter met ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1