Menu
Your Cart

3.0mm flexibel filament

3.0mm flexibel filament

Over flexibel filament

Flexibel 3D printer filament is een erg leuk en handig matewriaal voor het maken van telefoonhoesjes, scharnieren, etc. Als het écht buigzaam moet zijn, is dit het materiaal om het mee te printen. Flexibel filament is een lastig filament om mee te 3D printen en is hierdoor niet geschikt voor beginners.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit) geeft in het volgende filmje 5 tips om met dit filament te printen.

Voordelen van flexibel filament

  • 3D prints gemaakt van flexibel filament zijn buigzaam na het printen.

Over ons filament

Al onze 3mm filamenten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

  • Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen.
  • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekende prijs.
  • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

Fabrikant:RepRapper
Over 3.0mm zwart flexibel filamentDit is een mooi zwart flexibel filament van ons huismerk.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal Snelle levering 30 dagen bedenktijd en gr..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
3.0mm wit flexibel filament
BestsellerOut Of Stock
Fabrikant:RepRapper
Over 3.0mm wit flexibel filamentDe reden dat dit 3d printer filament in de koopjeskelder staat is dat wij dit niet meer kunnen bestellen. Dit zijn dus hele, luchtdicht verpakte rollen.Dit is een mooi wit flexibel filament van ons huismerk.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbo..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Fabrikant:RepRapper
Over 3.0mm rood flexibel filamentDe reden dat dit 3d printer filament in de koopjeskelder staat is dat wij dit niet meer kunnen bestellen. Dit zijn dus hele, luchtdicht verpakte rollen.Dit is een mooi rood flexibel filament van ons huismerk.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aan..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Fabrikant:RepRapper
Over 3mm groen flexibel filamentDit is een mooi groen flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro en..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Fabrikant:RepRapper
Over 3mm blauw flexibel filamentDit is een mooi blauw flexibel filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro en..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5