Menu
Your Cart

2.85/3.0mm nylon filament

2.85/3.0mm nylon filament

Over nylon filament

Nylon filament levert na het 3D printen erg sterke voorwerpen op. Deze zijn ook nog eens verrassend licht van gewicht. De drukbestendigheid van voorwerpen geprint met nylon filament is erg groot en hebben een zelfsmerend vermogen..Hierdoor is het uitermate geschikt om mechanische onderdelen te 3d printen. Voorwerpen geprint van nylon filament blijven ook iets flexibel en zijn UV-bestendig. Nylon filament is wel een materiaal voor de gevorderde 3D printer. Het vereist een hogere temperatuur om te printen dan bijvoorbeeld ABS en een exactere afstelling omdat het erg stroperig/vloeibaar is. Nylon filament moet ook zorgvuldig bewaard worden omdat het snel vocht opneemt. Al ons 3mm nylon 3D printer filament voldoet aan de ISO n9001 en RoHS standaarden.

Thomas Sanladerer (een 3D printer enthousiasteling en autoriteit) geeft in het volgende filmje tips om met dit filament te printen.

Voordelen van Nylon

 • Nylon filament verspreid geen vervelende geur tijdens het printen.
 • Nylon filament levert erg sterke voorwerpen op na het printen.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament zijn erg licht van gewicht.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament hebben een zelfsmerend vermogen.
 • Voorwerpen geprint van nylon filament zijn UV bestendig.

Over ons filament

Al onze 3mm filamenten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

 • Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen.
 • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
 • Snelle levering
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
 • Uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende prijs.
 • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm zwart nylon filamentDit is een mooi zwart 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal Snelle leverin..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm wit nylon filamentDit is een mooi wit 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal Snelle levering ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: Filament & meer
Over 3mm naturel nylon filamentDit is een mooi naturel 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Waarom voor ons kiezen? Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen. Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal Snelle lev..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm rood nylon filamentDit is een mooi rood 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filam..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm geel nylon filamentDit is een mooi geel 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filam..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm groen nylon filamentDit is een mooi groen 3D printer filament. Dit filament is geschikt voor Ultimaker 3D printers.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het fil..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 2.85mm blauw nylon filamentDit is een mooi blauw 3D printer filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van s..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant: RepRapper
Over 3mm blauw nylon filamentDit is een mooi blauw 3D printer filament.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een 3D print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De rol is gemaakt van stro..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Notice: Undefined variable: response in /var/www/clients/client12/web16/web/index.php on line 31