Menu
Your Cart

2.85/3.0mm metaal PLA filament

2.85/3.0mm metaal PLA filament

Over ons filament

Al onze 3mm filamenten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

  • Erg ruim aanbod aan filamenten en onderdelen.
  • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekende prijs.
  • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

2.85mm aluminium filament
Bestseller
Fabrikant:RepRapper
Over 2.85mm aluminium filamentDit 3D printer filament bevat zeer kleine metaaldeeltjes. Hierdoor ziet het er niet alleen uit alsof de 3D print die ermee gemaakt is van aluminium is. Hij voelt ook aan alsof hij van aluminium is gemaakt. Het is een prachtig materiaal voor de exclusievere 3D print..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant:RepRapper
Metaal PLA ziet eruit als metaal en is hierdoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeldsieraden en beelden.Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er nooit meer een print mislukt doordat het filament verstrengeld is. De ro..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Fabrikant:RepRapper
Metaal PLA ziet eruit als metaal en is hierdoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeldsieraden en beelden.In onderstaand filmpje ziet u een print die gedaan wordt met dit filament/p>Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes o..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3