Menu
Your Cart

1.75mm HIPS filament

1.75mm HIPS filament

Wat is 1.75mm HIPS-filament?

HIPS-filament staat voor High Impact Polystyrene. Het is een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen, zoals sterkte, duurzaamheid en gemakkelijke bewerkbaarheid. 1.75mm HIPS-filament is een type HIPS-filament met een diameter van 1.75 millimeter. Het wordt gebruikt in 3D-printers die zijn uitgerust met een 1.75mm extruder.

Waarom kiezen voor 1.75mm HIPS-filament?

.75mm HIPS-filament heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere filamenten. Ten eerste is het materiaal sterk en duurzaam, waardoor het geschikt is voor het produceren van functionele prototypes en eindproducten. Het materiaal is ook gemakkelijk te bewerken en af te werken, waardoor het een uitstekende keuze is voor 3D-printen met een gladde afwerking.

Bovendien is 1.75mm HIPS-filament compatibel met de meeste 3D-printers die zijn uitgerust met een 1.75mm extruder. Dit betekent dat het filament gemakkelijk verkrijgbaar is en dat er veel keuze is in kleuren en kwaliteit.

Hoe gebruik je 1.75mm HIPS-filament?

Om 1.75mm HIPS-filament te gebruiken, heb je een 3D-printer nodig die compatibel is met dit type filament. De meeste 3D-printers zijn uitgerust met een 1.75mm extruder, dus het is meestal geen probleem om dit filament te gebruiken.

Het is belangrijk om de juiste instellingen voor je 3D-printer te gebruiken bij het printen met 1.75mm HIPS-filament. Zo moet je de juiste temperatuur en snelheid instellen om de beste resultaten te behalen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste instellingen te gebruiken voor het printbed en de laagdikte.

Fabrikant: eSun
Verwijder Filamentafval en Voorkom VerstoppingenZorg ervoor dat je 3D-printer soepel blijft werken met eSun eCleaning Filament 1.75mm. Dit hoogwaardige reinigingsfilament verwijdert opgehoopt filamentafval, voorkomt verstoppingen van de nozzle en zorgt voor een gelijkmatige filamenttoevoer. Da..
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M HIPS White / Wit FilamentEen mooi wit filament. Makkelijk om mee te 3D printen.HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbestendig is. HIPS heef..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M Hips Red / Rood FilamentEen mooi rood filament. Makkelijk om mee te 3D printen.HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbestendig is. HIPS heef..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Fabrikant: Filament & meer
Over F&M Hips Red / Rood FilamentEen mooi rood filament. Makkelijk om mee te 3D printen. HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbestendig is. HIPS heeft een lag..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper HIPS Yellow / Geel FilamentEen mooi geel filament. Makkelijk om mee te 3D printen.HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbestendig is. HIPS..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: RepRapper
Over RepRapper HIPS Blue / Blauw FilamentRepRapper blauw HIPS-filament is een makkelijk te 3D printen 1.75mm filament.HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbest..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Fabrikant: Filament & meer
Over 1.75mm violet HIPS filamentEen mooi violet filament. Makkelijk om mee te 3D printen.HIPS (Hi-Impact PolyStyrene) is een thermoplast op basis van petroleum en heeft veel gelijkenis met ABS. Dit betekent dat HIPS ook een zeer sterk materiaal is dat zeer weerbestendig is. HIPS heeft e..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7