Menu
Your Cart

1.75mm carbon vezel filament

1.75mm carbon vezel filament

Over 1.75mm carbon vezel filament

Omdat dit 3D printer filament carbon vezels bevat slijten bronzen printkoppen snel. Lees daarover meer op deze website.Wij raden dan ook aan om een stalen printkop te gebruiken.Al ons 1.75mm carbon vezel filament is het nieuwe 'well coiled' filament van RepRapper. Dit filament is netjes opgerold zodat het niet in de knoop kan komen tijdens het printen. 

Over ons filament

Al onze 3D printer filamenten zijn verkrijgbaar in 1.75 en 3 mm met een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

  • Erg ruim aanbod aan 3D filamenten en 3D printer onderdelen.
  • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekende prijs.
  • Uitstekende service.
Fabrikant:eSun
Cleaning filament wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes AS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
Fabrikant:RepRapper
Over 1.75mm carbon vezel filamentDit is zwart 3D printer filament met carbon vezels erin. Heeft u ervaring met ddit 3D printer filament, Schrijf alstublieft een review!Well coiled filamentDit is het nieuwste 'well coiled' 3D printer filament van RepRapper. Netjes opgerold zodat er no..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2