Menu
Your Cart

1.75mm hout filament

1.75mm hout filament

Over hout filament

Hout filament is een betrekkelijk nieuw materiaal om te gebruiken met 3D printers. Dit filament bestaat uit houtsnippers en een bindmiddel. Hierdoor lijken de prints niet alleen van hout. Ze zijn het ook echt! Een met hout filament geprint voorwerp kan gezaagd worden, geschuurd, geverfd en er kan in geboord worden.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe u het beste kunt 3D printen met dit leuke materiaal

Voordelen van hout filament

  • voorwerpen gemaakt met hout filament kunnen worden nabewerkt zoals hout dat kan (scvhuren, boren, schilderen, etc).
  • Hout filament kan verschillende tinten opleveren tijdens het printen door de tempersatuur te verhogen/verlagen.

Over ons filament

Al onze 3D printer filamenten zijn verkrijgbaar in 1.75 en 3 mm met een maximum tolerantie van 0.05 mm. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op meerdere verschillende 3D printers gebruikt. Op de productpagina van elk filament treft u verdere specificaties over dit product aan. U krijgt het filament vacuüm verpakt, met een zakje silica gel (vochtopnemend) geleverd.

Waarom voor ons kiezen?

  • Erg ruim aanbod aan 3D filamenten en 3D printer onderdelen.
  • Veilig betalen met iDeal, Mistercash, Sofortbanking of Paypal
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
  • Uitstekende kwaliteit
  • Uitstekende prijs.
  • Uitstekende service.

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier (onderaan de pagina onder klantenservice). Wij willen heel graag uw ervaringen met ons filament horen. Reviews op onze pagina worden dus ook zeer gewaardeerd. U helpt ons ermee, maar ook andere mensen die graag praktijkervaringen lezen.Foto's van uw leukste print met ons filament zien wij ook erg graag. Deze kunt u plaatsen op onze Facebook pagina. Die alleen liken mag natuurlijk ook

Fabrikant:eSun
Cleaning filament wordt vooral gebruikt na een wisselling van verschillende materialen zoals na ABS gebruikt te hebben om alle restjes AS filament uit de nozzle te krijgen voor een 3D print met PLA filament...
€9,50
Excl. BTW:€7,85
1.75mm naturel hout filament
Bestseller
Hout filament is een relatief nieuw materiaal voor 3D printen. Voordelen van hout filament:Hout filament heeft geen verwarmd printbed nodig.Hout filament trekt niet krom tijdens het printen (warping).Hout filament ziet eruit als, ruikt als en gedraagt zich als gewoon ho..
€44,95
Excl. BTW:€37,15
Fabrikant:eSun
1.75mm hout filament 0,5kgDit is het 1.75mm hout filament van eSun. ..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3